Cupa Romaniei

Ovidiu Burcă anunță o pierdere suferită de Dinamo: „Va lipsi o perioadă”

+12 Foto
Ovidiu Burcă / FOTO: Raed Krishan

Articol de Ioana Mihalcea, Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  Wednesday, 30 August 2023

Dinamo s-a calificat in-extremis în grupele Cupei României, după o victorie încâlcită reușită cu Metaloglobus, 2-1. „Câinii” au rămas fără stoperul Ricardo Grigore, care s-a accidentat în prima repriză.

După meciul de la Târgoviște, Ovidiu Burcă a vorbit despre problema medicală a fundașului de 24 de ani, dezvăluind că Grigore va fi indisponibil în perioada următoare: 

Grigore s-a tăiat la un deget, va lipsi o perioadă. Am riscat foarte mult, dar am simțit nevoia să fac toate schimbările la pauză”, a declarat Ovidiu Burcă.

Ricardo Grigore a urlat de durere

Ricardo Grigore a părăsit terenul accidentat, după ce a fost călcat de un adversar, care l-a tăiat cu crampoanele la degetul mare de la piciorul stâng. Rici a urlat de durere pe margine și a fost bandajat cu greu de echipa medicală a lui Dinamo, au transmis reporterii GSP prezenți la disputa de la Târgoviște

>

La final, Grigore șchiopăta vizibil. „Mâine vom ști mai multe, probabil va lipsi o perioadă”, a mai spus Burcă.

Burcă a epuizat toate schimbările încă de la pauză, după ce în prima repriză ieșise deja Grigore, înlocuit cu Homawoo. Au fost scoși Țîră, Borcea, D. Irimia și Bordușanu și introduși Bani, Ilic, Amzăr și Politic.

Și cu Giafer am avut emoții, a jucat accidentat, nu mai aveam cu cine schimba. Am riscat la pauză cu patru schimbări, ca să câștigăm. 

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Ovidiu Burcă: „Din astfel de meciuri ai doar de pierdut, aproape nimic de câștigat”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.