Liga 1

Prima imagine cu Mircea Rednic după problemele cardiace » Cine l-a vizitat în spital

Edilul șef al Aradului, Călin Bibart, a postat prima imagine cu Mircea Rednic după infarctul și intervenția chirurgicală de astăzi

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 30 august 2023

Edilul șef al Aradului, Călin Bibart, a postat prima imagine cu Mircea Rednic după infarctul și intervenția chirurgicală de astăzi și a oferit câteva detalii despre starea actuală a tehnicianului de la UTA Arad.

O veste teribilă a alertat astăzi microbiștii, indiferent de simpatii: Mircea Rednic, 61 de ani, a suferit un infarct miocardic la partida dintre UTA Arad și FCSB, 2-1, și a fost supus azi unei intervenții la Spitalul Județean din Arad. Starea lui este stabilă acum.

Prima imagine cu Mircea Rednic după problemele cardiace

Oamenii din fotbalul românesc s-au interesat fie la Arad, fie direct la una dintre fiicele tehnicianului, Luana, despre situația „Puriului”. Rednic va lua o mică pauză, nu va fi prezent joi la meciul cu Dumbrăvița din play-off-ul Cupei României și luni, în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. 

Cândva, reputatul antrenor (își) promitea că se va lăsa de meserie după ce va împlini 60 de ani, cochetând cu ideea de a fi la conducerea unui club. 

Spera să fie conducătorul lui Dinamo, doar că, în ciuda afinităților pe care nu și le-a ascuns niciodată, Rednic s-a despărțit cu necazuri după ultimele două mandate în alb-roșu, în vara 2019, apoi în decembrie 2021.

Primarul Aradului i-a informat pe simpatizanții lui Mircea Rednic: „Se va întoarce cât mai repede posibil”

A apărut și prima imagine cu antrenorul „textiliștilor”, în această după-amiază, după operație. Mircea Rednic a primit vizita primarului din Arad, Călin Bibart, care a postat o fotografie și un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor lui UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite!", a transmis primarul orașului Arad, Călin Bibart.

În primăvară, Mircea Rednic a contribuit la rămânerea în prima divizie a arădenilor, după dubla de la baraj cu Gloria Buzău, în acest sezon își propusese să atace prima jumătate a clasamentului.

>

O veste rea, faptul că a avut o astfel de problemă, una bună, am înțeles că este în regulă. Sănătate maximă și să aibă grijă de el!
Cristi Borcea

Clubul Dinamo București dorește să transmită multă sănătate și însănătoșire grabnică legendei dinamoviste Mircea Rednic. Un om care nu are nevoie de o introducere în rândul suporterilor alb-roșii, o figură legendară atât în teren, cât și pe banca tehnică. Un om care a răspuns mereu «Prezent!» atunci când clubul era în cumpănă. Îi dorim sănătate și multă putere în acest moment dificil.
Comunicat Dinamo

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.