Campionate

În deșert nu e lux chiar peste tot » În ce condiții a ajuns să se schimbe Cristiano Ronaldo

+8 Foto
În ce condiții a ajuns să se schimbe Cristiano Ronaldo. Foto: Instagram

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 31 August 2023

Cristiano Ronaldo (38 de ani) și coechipierii de la Al-Nassr au trăit o experiență neplăcută, recent, în deplasarea de la Al-Fateh (5-0). Li s-au pus la dispoziție o cameră și niște scaune pe post de vestiar!

Arabia Saudită a uimit în această vară, cu investiții masive pe piața transferurilor și salarii fabuloase oferite vedetelor. Dar în Saudi ProLeague nu totul este roz. În afara unui grup select, al cluburilor sponsorizate de Fondul de Investiții Publice, respectiv Al-Nassr, Al-Hilal, Al-Ahli și Al-Ittihad, restul echipelor nu-și permit să facă transferuri spectaculoase și nici să ofere jucătorilor condiții de lux.

FOTO. În ce condiții a ajuns să se schimbe Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

+8 Foto
Vestiarul rezervat oaspeților pe stadionul lui Al-Fateh. Foto: Twitter

Al-Nassr a câștigat recent în deplasare, la Al-Fateh, cu 5-0, dar mai mult au atras condițiile în care Cristiano Ronaldo s-a schimbat decât faptul că portughezul a reușit un hat-trick și un assist. 

Pe „X”, fostul Twitter, circulă o fotografie din vestiarul rezervat oaspeților pe „Prince Abdullah bin Jalawi Stadium” (19.500 de locuri). O cameră micuță, cu niște scaune pe care sunt așezate echipamentele jucătorilor.

VIDEO. Rezumatul meciului Al Fateh - Al Nassr (0-5)

Cabine de Liga Campionilor la Al-Nassr

Un vestiar mai degrabă de ligă regională, ce contrastează izbitor cu luxul pe care-l întâlnești în spațiile generoase rezervate jucătorilor pe stadonul lui Al-Nassr: fotolii comfortabile, rafturi pentru echipament, pereți și tavan decorate elegant, în culorile clubului.

Campioană în 2013, Al-Fateh e pe locul 10 în clasament (18 echipe), iar sezonul trecut l-a terminat pe poziția a 6-a. z

+8 Foto
Vestiarul rezervat oaspeților pe stadionul lui Al-Fateh. Foto: Twitter

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.