Campionate

Șocant! Luis Rubiales organiza petreceri cu prostituate: „Ești nebun? Au 18 ani. Îți puteau fi fiice”

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, a sărutat-o pe jucătoarea Jennifer Hermoso. Foto: Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 31 August 2023

Juan Rubiales, unchiul lui Luis Rubiales, șefului forului spaniol suspendat de FIFA și UEFA după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso la premierea campioanelor lumii, a scos la lumină mai multe detalii întunecate ale nepotului.

Luis Rubiales rămâne un subiect încins în această perioadă. Președintele federației spaniole (RFEF), 46 de ani, suspendat din toate funcțiile la FIFA și UEFA, refuză încă să-și dea demisia, deși lumea întreagă e împotriva lui după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso la celebrarea titlului mondial feminin cucerit de La Roja.

Cum e Luis Rubiales: „Tentă macho. Foarte arogant. A depășit multe linii roșii"

Unchiul lui, Juan, mult timp omul de încredere al șefului RFEF, l-a prezentat în note sumbre într-un interviu pentru El Mundo, a scos la lumină și alte detalii ascunse ale președintelui.

În primul rând, „Luis Rubiales a avut întotdeauna o tentă macho, foarte arogant. Nu vrea să fie politician, ci războinic, dar societatea spaniolă s-a schimbat, a depășit multe linii roșii și i-am zis că asta nu poate fi făcut”.

Luis Rubiales organiza petreceri cu prostituate: „Prietenul lui a adus opt sau zece tinere”

Luis Rubiales

A vorbit și despre un scandal din trecut, „ședința” transformată într-o orgie în Salobrena, Granada. 

„Când am ajuns acolo, nu era nicio ședință, nimic de acest gen. Cineva mă avertizase: «Va fi petrecere, vin și fete». Chiar așa a fost. Nene, fost jucător la Granada și prieten al lui Rubiales, a adus opt sau zece tinere. Văzându-le, am urlat la el: «Ești nebun? Au 18 ani, aceste fete ar putea fi fiicele tale». M-am închis în cameră. Curios, nicio femeie din federație nu a fost invitată la acea ședință de la Salobrena”, a spus Juan Rubiales.

Juan Rubiales. Foto: El Mundo

Ce i-a spus Luis Rubiales unchiului său: „Dispari! Nu vreau să te mai văd niciodată!”

Juan a dezvăluit și cum s-a rupt relația cu nepotul său. Rubiales i-a cerut să găsească o cale pentru ca tatăl lui să primească bani în fiecare lună. 

„I-am răspuns că nu voi participa la asemenea lucruri. L-am întrebat: «Îți dai seama ce faci?». Mi-a replicat: «Dispari! Nu vreau să te mai văd niciodată!»”. 

VIDEO. Luis Rubiales, președintele Federației de Fotbal Spaniole, a sărutat-o pe Jennifer Hermoso

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.