Cupa Romaniei

S-a lăsat cu etape de suspendare în urma incidentelor de la finalul meciului Metaloglobus - Dinamo

FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de Viorel Tudorache  —  joi, 31 august 2023

Vlad Stef (38 de ani), antrenorul secund de la Metaloglobus, a fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF pentru incidentele provocate la finalul meciului cu Dinamo, disputat marți, 29 august, la Târgoviște, în play-off-ul Cupei României Betano. Alb-roșii s-au impus greu, scor 2-1.

Vlad Stef a primit două etape de suspendare și o amendă de 6.800 de lei, în baza articolului 52/1/a din Regulamentul Disciplinar, care se referă la gesturi sau cuvinte jignitoare, ce aduc atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane.

Vlad Stef (medalion), secundul lui Metaloglobus, a avut un conflict verbal cu dinamoviștii la finalul meciului / captură Prima Sport

Dinamo a câștigat dramatic, prin golul marcat de Bani, în minutul 90+4, după ce Metaloglobus, locul 18 în Liga 2, după 4 etape, a condus cu 1-0, grație reușitei lui Zakir (51), iar la final Vlad Stef a intrat într-un conflict verbal cu cei de pe banca lui Dinamo.

Principalul Ovidiu Burcă și secundul Iulian Mihăescu s-au îndreptat spre Vlad Stef, dar spiritele au fost calmate repede, prin intervenția arbitrului de rezervă Mihai Amorăriței, și a lui Eusebiu Tudor, antrenorul lui Metaloglobus.

Citește și alte articole despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.