Liga 1

Săpunaru, înainte de Rapid - Dinamo: „Cu cine ține Burcă? Nu mă interesează”

Cristian Săpunaru // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 31 august 2023

Cristian Săpunaru (39 de ani), liderul lui Rapid, a prefațat derby-ul cu Dinamo de vineri seara, inclusiv revederea cu Ovidiu Burcă (43), acum antrenor al „câinilor roșii”.

Vineri seara, de la ora 21:30, Rapid va primi vizita lui Dinamo pentru al doilea meci al etapei 8 din SuperLigă.

Stoperul Cristian Săpunaru, căpitanul lui Rapid, a prefațat confruntarea cu rivala locală.

Cristian Săpunaru, înainte de Rapid - Dinamo: „Vom da totul să câștigăm”

„Suntem fericiți că am câștigat la Craiova. Știam că vom avea meciuri destul de grele, cu Farul, Craiova și Dinamo.

E un derby, jucăm acasă, trebuie să câștigăm pentru suporteri. Trăiesc acest meci ca fiecare meci, cu intensitate, cu dorință, e mai special pentru că suntem rivale.

Suntem o echipă, când luăm goluri suferim toți, când dăm goluri, ne bucurăm cu toții. Mesajul pentru vestiar o să îl spun în vestiar, nu trebuie să îl afle nimeni. E un meci aparte pentru că e derby. Sunt fericit că Dinamo a revenit în Liga 1.

Suntem acasă și sperăm să câștigăm. Promisiunea pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro.

Cristian Săpunaru: „M-am simțit bine când am fost coleg cu Burcă, dar acum suntem adversari”

Veteranul din defensiva rapidistă a vorbit și despre relația cu Ovidiu Burcă, actualul antrenor al lui Dinamo, pe care l-a avut coleg la FC Național.

„Am fost coleg cu Burcă, el a avut un trecut și pe la Dinamo și pe la Rapid. Nu știu cu ce echipă ține și nu mă prea interesează.

E ciudat, pentru că mulți colegi cu care am jucat sunt antrenori, alții sunt secunzi, alții sunt în curs de licențiere. Am jucat cu el un an de zile și chiar m-am simțit bine, dar acum suntem adversari”.

Sub comanda lui Cristiano Bergodi, Rapid a început sezonul cu 3 victorii, două egaluri și două înfrângeri. Dinamo are două victorii, două egaluri și 3 eșecuri, în total 8 puncte, 3 sub alb-vișinii.

VIDEO: conferința de presă a lui Cristiano Bergodi înainte de Rapid - Dinamo

>

Mai multe știri despre Rapid - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.