Liga 1

Prima plecare de la Farul după ratarea calificării în grupele Conference League

Farul a anunțat oficial că Fabio Vianna (stânga) a semnat cu ETO Gyor, liderul clasamentului din liga a doua a Ungariei

Articol de Alexandru Barbu  —  Friday, 01 September 2023

Farul a anunțat oficial că Fabio Vianna (24 de ani, fundaș stânga) a semnat cu ETO Gyor, liderul clasamentului din liga a doua a Ungariei.

Vestea vine la o zi distanță de când Farul a fost eliminată din Conference League, 2-1, 0-2 cu HJK Helsinki în play-off. 

Fabio Vianna, de la Farul la ETO Gyor

️ Mult succes, Fabio ! Farul și ETO Gyor au ajuns la un acord privind transferul portughezului Fabio Vianna la formația din Ungaria !

Posted by Farul Constanța on Friday, September 1, 2023

„Mult succes, Fabio! Farul și ETO Gyor au ajuns la un acord privind transferul portughezului Fabio Vianna la formația din Ungaria!”, a comunicat pe Facebook campioana României.

La ETO Gyor, echipa antrenată de spaniolul Antonio Munoz, mai evoluează 4 români: Eduard Pap, Mark Kovacs, Paul Anton și Claudiu Bumba.

Vianna a venit chiar în această vară la Farul, de la FC Argeș. A bifat 4 meciuri, reușind un assist cu FC Voluntari (4-1).

300.000 de euroe cota de piață a lui Vianna, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Joi, Farul l-a cedat și pe Kevin Doukoure la U Cluj. În perioada următoare, având în vedere că Farul a ieșit din Europa, e de așteptat ca dobrogenii să se despartă și de alți fotbaliști. „Suntem cam mulți în vestiar”, declara Gică Hagi în urmă cu câteva săptămâni.

VIDEO. Adrian Porumboiu, la GSP Live, după eliminarea tuturor echipelor românești din cupele europene: „Suferim de sindromul Mioriței!”

>

Mai multe articole despre Farul: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.