Liga 1

Șocant: bătaie ca în filme cu 20 de minute înainte de Rapid - Dinamo. Săpunaru a urcat pe gard!

+12 Foto
Bătaie înainte de Rapid - Dinamo // foto: captură OrangeSport

Articol de Andrei Crăiţoiu, Daniel Grigore  —  vineri, 01 septembrie 2023

Scene șocante pe stadionul din Giulești, cu aproximativ 20 de minute înainte de Rapid - Dinamo. Câțiva spectatori s-au luat la bătaie la Tribuna 2, iar o parte dintre jucătorii rapidiști, în frunte cu căpitanul Cristian Săpunaru, au intervenit pentru a-i calma pe „înflăcărați”.

În jurul orei 21:09, o bătaie în toată regula a izbucnit în tribunele arenei din Giulești. Concret, câțiva spectatori situați la Tribuna 2, pe unul dintre rândurile de jos, și-au aruncat pumni.

Aflat la încălzire, Cristian Săpunaru a sesizat tensiunea și s-a apropiat de zona conflictului. Când lucrurile au degenerat, Săpunaru a sărit pe gard, încercând să-i calmeze pe cei implicați.

FOTO + VIDEO. Bătaie în toată regula înainte de Rapid - Dinamo

>

Căpitanul Rapidului nu a fost singurul jucător care s-a implicat. Lângă el s-au urcat pe gard și Paul Iacob și Alexandru Albu, toți încercând să calmeze spiritele încinse.

Unul dintre cei implicați în conflict, bărbatul în tricou verde, a fost evacuat din zonă, la intervenția șefului securității de la Rapid, care și-a făcut apariția laolaltă cu Ionuț Voicu, delegatul clubului. Inițial, bărbatul a fost mutat în zona VIP, apoi a văzut meciul din peluză. 

„Incredibil, incredibil! Săpunaru, care era la încălzire, a intervenit... formidabil, așa ceva nu se poate!”, a reacționat Dan Udrea, moderatorul emisiunii „Sport Report” de la OrangeSport.

Prezent în platou, Mihai Stoica a completat: „Stupefiant este că îi desparte Săpunaru, dar nu văd forțe de ordine. Nu văd stewarzi”.

Tot despre Rapid - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.