Liga 1

Selecționerul a dat-o de gol pe CFR Cluj: „Semnează astăzi”

Matei Ilie, în stânga // sursă foto: Twitter @ PadovaCalcio

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 02 septembrie 2023

Daniel Pancu, selecționerul de la U21, a dat-o de gol pe CFR Cluj, dezvăluind că ardelenii îl vor transfera pe stoperul Matei Ilie, în vârstă de 20 de ani, jucător care a petrecut ultimii 6 ani în Italia.

În ultimele perioade de mercato, CFR Cluj a transferat mai mulți tineri jucători români școliți în Italia. Câteva exemple: Luca Mihai, Răzvan Sava, Robert Filip, Daniel Bîrligea.

Pe același calapod vine încă un transfer, al fundașului central Matei Ilie, jucător de 20 de ani care a plecat din România în 2017.

Daniel Pancu a dat-o de gol pe CFR Cluj: „Matei Ilie semnează astăzi”

Ilie a petrecut 6 ani în Italia, 5 dintre aceștia la Padova, iar acum revine în România, la CFR, echipă care are ca obiectiv în acest sezon titlul de campioană.

Transferul a fost dezvăluit de selecționerul de la U21, Daniel Pancu. „Ilie a reziliat ieri cu Padova și semnează astăzi cu CFR”, a spus acesta la „DigiSport Matinal”. Iar publicația italiană „La Casa di C” anticipa de zilele trecute mutarea: „Clujul îl vrea pe Ilie, părțile lucrează pentru a găsi un acord”.

Actualul antrenor al CFR-ului, Andrea Mandorlini, îl cunoaște bine pe tânărul fundaș central. Ilie aparținea de Padova în perioada în care Mandorlini a fost antrenor acolo, ianuarie 2020 - iulie 2021. Matei nu a evoluat însă sub comanda italianului, fiind împrumutat în acea vreme la Verona Primavera.

Momentul în care Ilie a fost promovat la prima echipă a celor de la Padova a coincis cu despărțirea clubului de Andrea Mandorlini. În cele două sezoane scurse de atunci a adunat 18 meciuri pentru Padova, 16 la nivel de Serie C, două în Cupa Italiei.

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.