Liga 1

Tavi Popescu, mesaj pentru Daniel Pancu: „Am fost șocat. Știu că are ceva cu mine din trecut”

Tavi Popescu

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 02 septembrie 2023

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, a marcat două goluri din pasele lui Octavian Popescu împotriva Universității Craiova, scor 3-0, iar la finalul partidei și-a lăudat coechipierul. După Olaru, la declarații a venit și Tavi, care s-a declarat șocat că nu a fost convocat de Daniel Pancu la naționala U21.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo”, a declarat Tavi Popescu după meciul cu CSU Craiova.

Olaru: „Tavi Popescu merita la naționala U21”

„Mă bucur pentru Tavi, a reușit două pase extraordinare pentru mine. Merita să fie convocat la naționala U21. Nu eram cu el când a apărut lista, dar l-am simțit puțin afectat. A dat peste nas cu partida asta”, a declarat Olaru la „Fotbal Show”, emisiune realizată în partneriat de GSP și Prima Sport.

România U21 are meci cu Albania în preliminariile EURO 2025, pe 12 septembrie.

VIDEO. Darius Olaru, MVP-ul partidei de pe „Ghencea”, declarații după partidă: „Nu mă așteptam la un astfel de rezultat”

>

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru Albania U21 - România U21

  • PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj)Alexandru Borbei (Lecce / Italia)Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);
  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB)Dan Sârbu (Farul Constanța)Cristian Ignat (Mioveni)Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia)Umit Akdag (Göztepe / Turcia)Matei Ilie (Padova / Italia)Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);
  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria)Robert Filip (CFR Cluj)Constantin Grameni (Farul Constanța)Cătălin Vulturar (Lecce / Italia)Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923)Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova)Rareș Pop (UTA Arad)Rareș Ilie (Lausanne / Elveția)Alexi Pitu (Bordeaux / Franța);
  • ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța)Louis Munteanu (Farul Constanța)Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.