Liga 1

Gigi Becali a ordonat o schimbare în echipa de start: „Să vă spun de ce nu a jucat Djokovic”

Gigi Becali a explicat de ce Damjan Djokovic a fost rezervă cu Universitatea Craiova (3-0), duel din etapa #8 a Superligii. În primul „11”, a fost preferat Ovidiu Popescu.

Articol de Alexandru Barbu  —  Sunday, 03 September 2023

Gigi Becali a explicat de ce Damjan Djokovic a fost rezervă cu Universitatea Craiova (3-0), duel din etapa #8 a Superligii. La mijlocul terenului a fost preferat Ovidiu Popescu. 

Croatul în vârstă de 33 de ani a fost un om de bază al FCSB-ului în startul de campionat, însă pare că acum a pierdut teren în fața lui Ovidiu Popescu (29).

Gigi Becali, patron FCSB: „Joacă ăla care a făcut triplu deposedări!”

„Să vă spun de ce nu a jucat Djokovic. I-am zis lui MM să îmi scoată statistica de la meciul cu danezii (n.r. - 0-2 cu Nordsjaelland) și de la meciul cu UTA (n.r. - 1-2), că eu nu mă pricep la astea. Mi s-a părut ceva în neregulă, de-asta am vorbit cu MM. 

Am spus că vreau să văd câte recuperări s-au făcut în jumătatea adversă, câte deposedări s-au făcut, iar Ovidiu Popescu avea triplu (n.r. - în comparație Djokovic). Am zis: «Bă Mihai, păi, joacă ăla care a făcut triplu deposedări!». Atunci e normal să joace Ovidiu Popescu. 

Dacă era după ei (n.r. - se referă la staff-ul echipei), jucau cu Ovidiu Popescu fundaș dreapta și cu Djokovic la mijloc, așa cred eu”, a spus Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Damjan Djokovic, scos din echipa celor de la FCSB

Djokovic a venit în vară la FCSB, din postura de fotbalist liber de contract, după despărțirea de arabii de la Al Raed. Croatul s-a impus la startul sezonului în primul „11” și părea că va fi un om important în actuala stagiune, numai că Becali a început să aprecieze evoluțiile lui Ovidiu Popescu, titular în precedentele 5 jocuri. 

Ovidiu Popescu - Adrian Șut - Darius Olaru e trioul de la mijloc preferat acum de patronul echipei.

2 goluriîn 10 meciuri e bilanțul lui Djokovic la FCSB

VIDEO. Claudiu Răducanu, apariție rară în fața camerelor: „Văd o luptă în trei la titlu”

>

Mai multe articole de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.