Liga 1

Mihai Rotaru, exasperat » Cum a fost surprins în timpul meciului FCSB - Craiova + A urmărit derby-ul alături de un actor celebru

+15 Foto
Mihai Rotaru/ foto: captură Orange Sport

Articol de Adrian Duţă   —  duminică, 03 septembrie 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a trăit la cote înalte meciul cu FCSB, pierdut cu 0-3.

Rotaru a stat la lojă în Ghencea, de unde a urmărit cum echipa lui e călcată în picioare de FCSB, în prima repriză. Până la pauză, roș-albaștrii marcaseră de 3 ori, de două ori prin Olaru și o dată prin Radunovic.

FOTO. Cum a trăit Rotaru meciul FCSB - Universitatea Craiova

+15 Foto
Mihai Rotaru, la FCSB - CSU Craiova/ foto: captură Orange Sport

Rotaru a fost surprins de operatorii televiziunilor care au transmis partida fiind trist, uneori chiar exasperat de ce se întâmpla pe gazon, cu mâinile în cap.

Finanțatorul Universității a discutat pe seama fazelor cu actorul și comediantul Mihai Bobonete, aflat pe rândul din fața lui, acesta fiind un mare fan al echipei craiovene.

Laurențiu Reghecampf, după FCSB - CSU Craiova: „Am fost foarte slabi”


Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, și-a criticat echipa după înfrângerea la scor de neprezentare cu FCSB.

„Am pierdut multe mingi. Am primit multe goluri din posesia noastră. Am fost foarte slabi. Am foarte multe lucruri care îmi vin în cap și trebuie să le ordonez, să le analizez, dar sunt foarte multe momente în care arătăm ca o echipă normală, nu ca una care vrea să câștige campionatul. 

Trebuie să avem o altă reacție indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. 

Poate nu am ales cei mai buni jucători pentru primul «11», poate trebuie ca anumiți jucători să gândească și să pună mai mult suflet în ceea ce fac. 

Nu dau vina pe nimeni. Am pierdut ca o echipă. Trebuie să ne revenim la fel, împreună. Pe hârtie, atacul arată foarte bine. Dar Koljic nu și-a revenit încă, nu e 100%, Ivan joacă o poziție care nu prea îi convine. 

Am încercat să improvizăm anume chestii, să-i dăm lui Baiaram posibilitatea să vină din stânga, dar nu am reușit acest lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.