Liga 1

Și-a anunțat plecarea de la FCU Craiova: „După 6 ani, a venit momentul să ne despărțim”

Alexandru Raicea (numărul 17) și-a luat la revedere de la FCU Craiova / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 03 septembrie 2023

Fără minute în acest sezon, mijlocașul ofensiv Alexandru Raicea și-a anunțat plecarea de la FCU Craiova. Fotbalistul de 26 de ani era cel mai vechi jucător din lot, evoluând pentru juveți încă din Liga 4.

Craioveanul și-a luat la revedere de la fani prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook. Raicea nu mai intra de mult timp în calculele oltenilor, care l-au împrumutat de mai multe ori în ultimele sezoane. Fie în prima ligă, la Mioveni, fie în liga secundă, la Șelimbăr sau Viitorul Pandurii.

Alexandru Raicea a plecat de la FCU Craiova

„Acum 6 ani, marcam primul meu gol pentru Fotbal Club Universitatea 1948. Acum, din păcate, a venit momentul să ne despărțim.

Vă mulțumesc pentru tot și vă doresc mult succes în continuare! Mulțumesc suporterilor pentru toate clipele frumoase petrecute împreună!”, a scris Alex Raicea, pe contul său de Facebook.

Pe prima scenă, Raicea a contabilizat 18 partide în tricoul lui FCU Craiova, marcând un gol. Unica sa reușită pentru FCU în Superligă venea în octombrie 2021, într-o victorie cu Gaz Metan Mediaș, 2-0.

Alexandru Raicea și-a încheiat socotelile cu clubul său de suflet / Sursă foto: Arhivă GSP

„Vei fi mereu unul dintre noi”

Extrem de apreciat printre suporteri, Raicea a fost asaltat de mesaje după anunțul despărțirii de FCU. Iată câteva dintre ele: 

  • „Mereu și pentru toate zilele vei fi unul dintre noi!”;
  • „Succes în continuare, Alex! Ai fost și vei rămâne în inimile noastre”;
  • „Mulțumim, zburătorule! Mi-ar fi plăcut să te văd mai des. Mult succes în drumul tău!”;
  • „Asta se întâmplă când selecția jucătorilor se face de profesioniști! Să ai în curte un fotbalist, nu un jucător de fotbal ca 80% din lotul actual, și să îl lași să plece! Baftă, Alex! Forța Știința!;
  • „Succes în continuare! Ai pus mult suflet, mult efort, dăruire totală! Respect!”
  • „Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase pe care ni le-ai oferit! Toate emoțiile... Să îți fie bine unde mergi și în tot ceea ce faci!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.