Liga 1

Eugen Neagoe, „înțepături” în direcția lui Rotaru și Reghecampf: „Cât am fost eu, am dominat FCSB. Portarul advers era omul meciului, nu al nostru”

+21 Foto
Fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (56 de ani), a analizat înfrângerea suferită de gruparea din Bănie în fața celor de la FCSB, scor 0-3, în runda cu numărul 8 din Superliga.

Articol de Vlad Roșu  —  Sunday, 03 September 2023

Fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (56 de ani), a analizat înfrângerea suferită de gruparea din Bănie în fața celor de la FCSB, scor 0-3, în runda cu numărul 8 din Superliga. 

CS Universitatea Craiova a pierdut ultimele două meciuri din campionat, 0-2 la Ovidiu cu Farul Constanța și 0-3, în Ghencea, contra celor de la FCSB

Eugen Neagoe, fostul antrenor al „juveților”, demis după numai două etape scurse din acest sezon, este de părere că echipa, sub comanda lui, s-a prezentat mai bine în partidele contra celor de la FCSB decât au făcut-o sâmbătă seară, cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică. 

Eugen Neagoe a analizat situația de la CSU Craiova: „Eu am jucat de 3 ori cu FCSB și am controlat partidele”

„Nu știu ce s-a întâmplat, ce strategie a fost la acest joc. Eu am jucat de 3 ori cu FCSB și în toate partidele am avut momente foarte bune, posesie, am controlat partidele.

Inclusiv la București, unde am făcut de două ori 1-1. Aseară (n.r. - sâmbătă) nu știu ce s-a întâmplat. Aceeași desfășurare a fost și cu Farul. Eu pot să spun de perioada mea la Craiova, noi nu am pierdut așa categoric, cu 3-0.

Noi dominam adversarii, ratam foarte multe ocazii. Repet, noi am fost peste FCSB, inclusiv la meciul de la Craiova, în care ne-a bătut (n.r. - CSU Craiova - FCSB 1-2, în play-off). Chiar ei au recunoscut că au câștigat cu mare noroc.

Nu am pierdut jocuri la Craiova de maniera asta. Eu pot să vorbesc de perioada mea. A văzut toată lumea ce s-a întâmplat aseară. FCSB a câștigat cu o ușurință dezarmantă”, a precizat Eugen Neagoe, conform iAMSport. 

Eugen Neagoe: „Spune multe că portarul Craiovei a fost omul meciului în ultimul timp”

Eugen Neagoe consideră că faptul că portarul Craiovei a fost cel mai bun jucător al oltenilor spune multe despre felul în care echipa s-a prezentat în ultima vreme. 

„Spune multe că portarul Craiovei a fost omul meciului în ultimul timp. Noi, în play-off, anul trecut, aveam portarul advers care era cel mai bun de pe teren. Asta spune multe”, a mai zis Eugen Neagoe, pentru sursa citată anterior. 

VIDEO. Golul marcat de Darius Olaru în FCSB - CSU Craiova 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.