Nationala

MM Stoica insinuează că poate Pancu a fost băut când i-a răspuns lui Tavi Popescu: „Când a vorbit, dimineața sau seara? Abject!”

Mihai Stoica // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 03 septembrie 2023

Mihai Stoica (58 de ani) a intervenit furtunos în schimbul de replici de la distanță dintre Daniel Pancu, selecționerul de la U21, și Octavian Popescu (20), jucătorul de la FCSB care s-a declarat șocat și deranjat de faptul că nu a fost convocat la naționala U21 pentru meciul din luna septembrie.

Faptul că nu se numără printre jucătorii convocați de Daniel Pancu pentru meciul cu Albania U21, primul din preliminariile EURO 2025, l-a deranjat pe Octavian Popescu.

Mijlocașul de la FCSB a contestat public decizia selecționerului, după FCSB - CSU Craiova 3-0, și a atras o replică din partea lui Pancu, în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iași, când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren. La meciul de la Arad privea cum adversarii finalizau și chiar marcau golurile victoriei”.

Mihai Stoica intervine între Pancu și Tavi Popescu: „Foarte grav, l-a atacat într-un mod abject!”

Replica lui Pancu nu i-a picat deloc bine lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

 MM a avut un discurs extrem de dur la adresa selecționerului și a insinuat că poate a consumat alcool înainte de a vorbi despre fotbalistul roș-albastru.

„Dacă Pancu ar fi fost ziarist sau expert al unei emisiuni, ar fi fost OK. Dar faptul că jigneşte, că se răfuieşte cu un fotbalist şi îl critică public nu e normal. O spun eu, care am 30 şi ceva de ani în fotbal. E greşit complet. Nu ai cum să faci aşa ceva. E foarte rău să faci aşa ceva.

Cîrjan e la lot. Cum a fost selecţia lui Cîrjan? Eu mă gândesc la selecţie. Poate nu ştie Pancu, dar Tavi la Galaţi pe poziţia aia a jucat (n.r. - de mijlocaș ofensiv).

Ca să vezi un fotbalist trebuie să mergi la stadion. Dacă îl vezi la TV, îl poți vedea 3-4 minute, cam atât stă mingea la un jucător.

Cîrjan e rezervă neutilizată la Rapid. Pancu a făcut o chestie foarte gravă, a atacat un jucător într-un mod abject. Astea sunt miştouri. Pot să fac şi eu miştouri. Pot să ridic mult nivelul.

Când a vorbit Pancu? Dimineaţa sau seara? Că şi asta este important. Bineînţeles că sunt deranjat. Cum poţi să jigneşti în felul ăsta?!”, a afirmat Stoica, conform Orange Sport.

Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo.

- Octavian Popescu, mijlocaș FCSB

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.