Liga 1

Gafă de milioane la Iași: imnul Oțelului, marea rivală a lui Poli, plătit de Primărie să fie cântat în fața Palatului Culturii Iași!

Articol de Ovidiu Minea  —  Monday, 04 September 2023

Duminică seară, în fața Palatului Culturii Iași, la unul din cele trei concerte de la finalul săptămânii trecute despre care se spune că au fost plătite cu peste un milion de euro din banii ieșenilor, Delia a cântat imnul Oțelului Galați! 

Faptul că versuri de genul „Cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați” au răsunat în inima Iașiului, pe banii alocați de Primăria locală, a generat ironii din partea suporterilor oțelari și un val de revoltă în rândul ultrașilor lui Politehnica. În ultimii ani, între fanii ieșeni și cei gălățeni au existat mai multe contre dure, inclusiv bătăi, Poli considerând pe Oțelul principalul rival fotbalistic actual.

+7 Foto
foto: Instagram @ Delia

Gafe peste gafe la Primăria Iașiului

Nu este pentru prima oară când Iașiul gafează grav pe teme fotbalistice. Anul trecut, Poli a fost ironizată de presa din întreaga lume după ce a scris, pe tricourile fotbaliștilor, în engleză, mesajul „Oale crude” în loc de „Stop războiului”, episodul derulându-se la câteva zile după ce vicepreședintele Dan Cojocaru a apărut îmbrăcat în treningul lui Manchester City în fotografiile oficiale de prezentare a unui noi jucător, John Kamara. 

Apoi, Poli a greșit numele echipei de la care achiziționase un jucător, Del Priore, a marcat sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor afișând steagul Andorrei, a vândut abonamente pe fotolii care nu existau.

În acest sezon, Cojocaru a votat alături de Gigi Becali atunci când patronul FCSB a vrut să schimbe regula under 21, ieșenii spunând apoi, într-un comunicat de presă, că, de fapt, sprijină regula!

Iar acestea sunt doar câteva dintre numeroasele erori comise în Capitala Culturii.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.