Conference League

Directorul firmei care deține drepturile TV pentru Superliga: „Ar trebui să ne plătească pentru a transmite Conference League”

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, susține că posturile noastre ar trebui remunerate pentru a transmite meciurile din grupele Conference League.

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 04 septembrie 2023

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV pentru Superliga, susține că posturile noastre ar trebui remunerate pentru a transmite meciurile din grupele Conference League.

După 5 ani, România nu va avea nicio echipă în grupele cupelor europene. Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi au reprezentat țara noastră în această vară, toate părăsind însă competițiile continentale încă din preliminarii. 

Orlando Nicoară cere ca posturile din România să fie plătite pentru a transmite Conference League

Mai în glumă, mai în serios, Nicoară a scris pe Facebook că posturile TV din România ar trebui plătite de către cei care vând drepturile ca duelurile din grupele Conference League să fie disponibile la noi în țară. O aluzie, cel mai probabil, la lipsa de interes pe care o prezintă a 3-a competiție europeană intercluburi ca importanță pentru telespectatori.

„Le-am transmis celor care vând drepturile că ar trebui să ne plătească pentru a transmite meciurile din grupele Conference League”, a scris Orlando pe Facebook. 

Anul trecut, meciurile din Conference League au fost transmise de Pro Arena. Stagiunea precedentă am avut două echipe în grupe, pe FCSB și pe CFR Cluj.

Tabloul complet al grupelor Conference League

  • Grupa A: Lille, Slovan Bratislava, Olimpia Ljubljana, Klaksvik
  • Grupa B: Gent, Maccabi Tel-Aviv, Zorya, Breidablik
  • Grupa C: Dinamo Zagreb, Viktoria Plzen, Astana, Ballkani
  • Grupa D: Brugge, Bodo/Glimt, Beșiktaș, Lugano
  • Grupa E: Alkamaar, Aston Villa, Legia Varșovia, Zrinjski Mostar
  • Grupa F: Ferencvaros, Fiorentina, Genk, Cukaricki
  • Grupa G: Frankfurt, PAOK, Helsinki, Aberdeen
  • Grupa H: Fenerbahce, Ludogorets, Spartak Trnava, Nordsjaelland

Mai multe articole de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.