Liga 1

Analiza lui Leo Grozavu, după victoria obținută în deplasare cu U Cluj: „Știam la ce să ne așteptăm”

Leo Grozavu. Foto: Facebook @ FC Politehnica Iași

Articol de Vlad Roșu  —  Monday, 04 September 2023

Poli Iași s-a impus pe terenul lui U Cluj, scor 2-0, într-o partidă din runda cu numărul 8 întreruptă duminică din cauza ploii și reluată azi, din minutul 54, la scorul de 0-0. Antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu (56 de ani), a analizat meciul de pe Cluj Arena. 

Tehnicianul grupării din Copou și-a felicitat elevii pentru felul în care i-au blocat pe fotbaliștii trupei ardelene. Leo Grozavu mai crede că ploaia care a întrerupt partida duminică după-amiază a ajutat-o pe Poli Iași, care a revenit azi pe teren mai proaspătă. 

Concluziile lui Leo Grozavu, după victoria lui Poli Iași de pe terenul lui U Cluj: „Sistemul defensiv a fost la punct”

„Felicitări băieților pentru modul în care ne-am prezentat. Ieri (n.r. - duminică) am fost mai apatici. Le-am spus că pot face lucrurile mai bine. Am făcut și greșeli inerente, mai avem mult până să fim o echipă grea.

S-au făcut analize. Știam la ce să ne așteptăm. Au fost momente când puteam să fim dezechilibrați. Sistemul defensiv a fost pus la punct. Am avut două momente inspirate. Roman e un jucător de execuție.

Am reușit să-i blocăm de sus. A contat că noi am intrat cu o echipă proaspătă. A contat că am jucat două reprize în două zile. Au fost mai multe lucruri care ne-au avantajat”, a declarat Leo Grozavu, potrivit Digi Sport. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.