Liga 1

Planul a trecut, dubiile rămân la Dinamo: „Așteptam mai mult” vs. „Nu se ridică la nivelul primei ligi”

+31 Foto
Planul a trecut, dubiile rămân la Dinamo / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Remus Dinu  —  luni, 04 septembrie 2023

Dinamo a primit luni cea mai importantă veste din ultimele luni: judecătorul sindic a aprobat planul de reorganizare modificat, astfel că alb-roșiii vor ieși, în sfârșit, din insolvență și vor scăpa și de amenințarea falimentului.

Dincolo de consecințele favorabile ale deciziei luate de Tribunalul București, care, în teorie, ar trebui s-o însănătoșească pe Dinamo, o parte a gloriilor clubului își păstrează reticența față de actuala versiune a echipei.

Luni, într-o reacție oferită Gazetei Sporturilor, Gică Mihali, dublu campion cu echipa din „Ștefan cel Mare”, a mărturisit că a rămas dezamăgit de modul în care dinamoviștii s-au prezentat în fața Rapidului, în meciul în care giuleștenii le-au predat o zdravănă lecție de fotbal băieților lui Burcă (4-0).

Gică Mihali: „Așteptam mai mult de la Dinamo în meciul cu Rapid”

„Să fiu sincer, așteptam mai mult de la Dinamo în meciul cu Rapid, mai ales că era un derby și știm cu toții ce înseamnă meciurile între echipele bucureștene. Știu că «arde» puțin tricoul ăla pe tine, că te supramobilizezi, că e orgoliul tău în joc, mândria ta, de asta spun că așteptam mai mult. 

Dar poate că astăzi, la ora actuală, atât putem! Trebuie să se mai omogenizeze puțin. 

Transferuri? Ce transferuri să mai facă? Sunt șase fundași centrali în echipă la ora actuală, ce fac cu atâția? Au mai adus și un brazilian (n.r. - Lucas Alves de Araujo), l-au adus înapoi și pe Ricardo Grigore”, a spus Gică Mihali, într-un interviu acordat pentru GSP.ro.

Gică Mihali / foto: GSP

„Sunt jucători la Dinamo care nu se ridică la nivelul primei ligi”

Zilele trecute, imediat după ce Dinamo a fost surclasată de Rapid în derby-ul din Giulești, Jean Vlădoiu avea o opinie diferită de cea a lui Mihali, sugerând că alb-roșiii au un lot mult prea subțire pentru Superligă și că ar fi urgent nevoie de întăriri. 

„Diferența dintre Rapid și Dinamo era evidentă! În meciul de Cupă cu Metaloglobus, am văzut că sunt jucători la Dinamo care nu se ridică la nivelul primei ligi. Nu poți să te bazezi pe 11-12 jucători când știi cât de greu e campionatul”.

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.