Liga 1

Andrei Bendeac, mesaj plin de emoție după aprobarea planului: „Nu aveau nicio obligație să acopere cheltuieli la Dinamo pe banii lor munciți, dar au făcut-o”

Andrei Bendeac, mesaj plin de emoție după aprobarea planului lui Dinamo: „Nu aveau nicio obligație să acopere cheltuieli la Dinamo pe banii lor munciți, dar au făcut-o”

Articol de Ioana Mihalcea  —  luni, 04 septembrie 2023

Directorul social media al lui Dinamo, Andrei Bendeac, a scris un mesaj profund după aprobarea planului de reorganizare modificat al clubului, care a șters datorii de peste 5 milioane de euro și îi dă lui Dinamo o nouă șansă de a se reconstrui. 

Bendeac a amintit, printre altele, de eforturile DDB, de ajutorul financiar semnificativ dat de oamenii de afaceri dinamoviști Marin Iuhasz și Gheorghe Nițu, de împrumuturile făcute de RTZ pentru a achita salariile și alte plăți stringente. 

Andrei Bendeac: „Nu degeaba la Dinamo a funcționat ceva ce în România nu trebuia să funcționeze”

„Astăzi m-am gândit exclusiv la suporteri. La cei care au fost și sunt potenți pe urma muncii lor cinstite și nu aveau nicio obligație să acopere cheltuieli la Dinamo pe banii lor munciți, dar au făcut-o. 

La domnii Nițu și Iuhasz. La Răzvan Zăvăleanu și RTZ. La cei din DDB Elite. 

M-am gândit la cei care au venit cu ideea asta nebună, ireală pentru societatea românească. La liderii de la acea vreme, la Elyass și Tararache. 

M-am gândit la cei care au venituri modeste și au rupt de la gura lor și a familiilor lor, la cei care erau apostrofați de neveste că investesc în ceva aproape mort. 

M-am gândit la PCH, la Sud, la cei de la T1 și T2, de la VIP, toți care, ultrași sau cetățeni, au fost uniți pentru o cauză onorabilă. Care indiferent de viziunea și poziția personală asupra torțelor, fumigenelor, scandărilor, bătăilor dintre galerii, a fenomenului Ultra', au lăsat stilurile divergente la o parte pentru ceva mai mare decât toți la un loc: Dinamo 1948 București. 

Iar acum mă gândesc că nu degeaba la Dinamo a funcționat ceva ce în România nu trebuia să funcționeze. Era sortit să fie așa. Că dacă n-am fi, nu s-ar mai povesti”, a scris „Bendy”.

Andrei Bendeac
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.