Liga 1

Gabi Balint a ascultat declarațiile lui Ștefănescu despre oferta de la FCSB și nu-l crede pe jucător: „Ce putea să spună și el?”

Marius Ștefănescu // FOTO: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 04 septembrie 2023

Marius Ștefănescu (24 de ani), extrema de la Sepsi, a vorbit despre oferta celor de la FCSB, imediat după victoria cu UTA, 1-0.

Sepsi a refuzat oferta primită de la Gigi Becali, de 1 milion de euro, astfel că Ștefănescu a rămas la Sf. Gheorghe. După meciul cu UTA, jucătorul a declarat că nu regretă că nu s-a transferat.

Marius Ștefănescu: „Îmi doream să rămân la Sepsi”

„Cum să mă abordeze pe mine cineva dacă nu s-au înțeles cu clubul? Am vorbit și cu Hadnagy și mi-a zis că dacă vine o ofertă și o acceptă, abia apoi voi vorbi și eu. Momentan, nu s-a trecut de club. Îmi doresc să rămân aici, nu mai am când să plec. Vom vedea la iarnă”, a declarat Marius Ștefănescu după meci.

Gabi Balint l-a ascultat pe jucătorul lui Sepsi și nu crede ce a auzit. „Normal că are un regret, dar ce putea să spună? A zis așa ca să nu îi supere pe cei de acolo. Dar va venit timpul să plece, sigur va avea ofertă”, a declarat Balint, în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.