Liga 1

Șucu spune că a aflat abia astăzi despre transferul lui Dugandzic: „Dacă ar fi după mine, n-ar pleca”

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 06 septembrie 2023

Dan Șucu, finanțatorul principal al Rapidului, a oferit detalii de la negocierile pentru vânzarea atacantului Marko Dugandzic (29 de ani).

Rapid va primi în jur de 1,5 milioane de euro pentru golgheterul sezonului trecut din Superligă. Din informațiile Gazetei, atacantul croat va avea un salariu uriaș în Arabia: un milion de euro pe an. 

Dan Șucu a transmis că de toate detaliile s-au ocupat președintele Daniel Niculae și acționarului minoritar Victor Angelescu.

Dan Șucu, detalii despre vânzarea lui Marko Dugandzic

„Da, golgheterul Rapidului pleacă. A avut ofertă și din Turcia, acum două săptămâni, nu puteam să-l vedem nefericit că a ratat un contract cu 7 cifre. Eu nu mă ocup de zona aceasta, de transferuri. Le dau credit total colegilor mei, lui Victor Angelescu și președintelui Daniel Niculae. Ei doi sunt profesioniști. 

M-au informat în această dimineață de transfer și le-am zis să facă cum cred ei că e mai bine, pentru că au expertiză mult mai mare și am încredere totală în acțiunile lor. Știu ce trebuie să facă și sunt convins că acționează numai și numai spre binele Rapidului. 

Din punctul meu de vedere, eu sunt mai sentimental, dacă ar fi după mine n-ar pleca niciun jucător de la Rapid. Nici Sefer, nici Dugandzic, nimeni, dar fotbalul nu se poate face pe sentimente. Ce ar însemna să nu se mai transfere nimeni, niciodată? 

Dugandzic e un jucător formidabil, care ne-a ajutat foarte mult, pe care îl prețuiesc cu adevărat. Vom vedea în timp dacă am riscat dându-l acum pe Dugandzic, dar nu uitați că l-am luat pe Rrahmani și era poate greu ca Dugandzic să accepte, uneori, statutul de rezervă. Gândiți-vă, bate și el spre 30 de ani”, a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik

VIDEO. Daniel Niculae despre situația de la Rapid și partidele echipei naționale

>

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.