Liga Campionilor

Răspuns final al lui Liverpool în privința „ofertei secolului” pentru Mohamed Salah » Pe Anfield s-a auzit un singur cuvânt

Mohamed Salah, extremă Liverpool. Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 07 September 2023

Pentru a-l avea pe Mohamed Salah (31 de ani), clubul saudit Al-Ittihad i-a promis 253 de milioane de euro lui Liverpool și un salariu anual de 150 de milioane jucătorului. Pe Anfield s-a auzit un singur cuvânt: „Nu!”.

De câteva săptămâni, cu cât se apropia mai mult finalul perioadei de transferuri și în Arabia Saudită (7 septembrie), Al-Ittihad a mărit presiunea asupra lui Liverpool. Îl voia neapărat pe Mohamed Salah și a făcut ofertă după ofertă.

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: „Nu am avut vreo îndoială asupra viitorului lui Mohamed Salah"

Chiar dacă s-a speculat că unii membri ai conducerii clubului englez vor să-l vândă pe supergolgheterul egiptean, ținând cont și de sumele propuse, și de vârsta lui Mo (31 de ani), pe Anfield nu s-a făcut niciun comentariu oficial care să confirme această idee.

La microfonul Sky Sports, managerul Jurgen Klopp a afirmat convins: „Nu am avut și nici nu am vreo îndoială asupra viitorului lui Salah, asupra implicării sale la Liverpool. Credeți-mă, nici nu vă imaginați cât de calmi suntem noi în fața acestei agitații mondiale! El e jucătorul nostru, vrea să rămână aici și asta e tot”.

Mohamed Salah nu pleacă nicăieri în 2023

Astăzi, Sky Sports a dezvăluit că Liverpool a respins și ultima ofertă a grupării din Jeddah. Saudiții au promis 253 de milioane de euro pentru atacant și răspunsul „The Reds" a fost negativ. Nu va pleca nicăieri în 2023!

Nu doar Liverpool ar fi câștigat o sumă colosală într-o tranzacție cu Al-Itihad. Și jucătorul ar fi avut asigurat un sac de bani dacă ar fi acceptat să poarte tricoul galben-negru, la fel ca Benzema, Fabinho, Kante și Jota.

Ce i-ar fi garantat Al-Ittihad lui Mohamed Salah

În cazul în care ar fi semnat, Salah ar fi avut garantat un salariu anual de 150 de milioane de euro anual. Plus un procent din vânzarea tricourilor cu numele său, 65.000 de euro bonus la fiecare victorie și roluri de ambasador pentru cel puțin trei mari companii saudite. Fiecare i-ar fi plătit 7 milioane anual! 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.