Liga 1

A asistat la negocierile Șumudică - Mititelu și a reacționat, după ce antrenorul a semnat în Turcia: „Aștepta el ceva, a lungit-o”

Marius Șumudică

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 07 September 2023

Florin Prunea (55 de ani), cel care ar fi trebuit să ajungă la FCU Craiova alături de Marius Șumudică (52), a reacționat după ce antrenorul a semnat cu Gaziantep, ultimul loc în prima ligă din Turcia.

Prunea a negociat intens cu Mititelu pentru funcția de președinte la FCU, dat totul a căzut în ultimul moment. Fostul portar trebuia să ajungă la echipa olteană alături de Marius Șumudică, cel care s-a răzgândit în ultima clipă și nu a mai acceptat să devină antrenorul lui FCU Craiova.

Florin Prunea: „Șumudică aștepta ceva, a lungit-o”

Prunea e de părere că Șumudică aștepta o ofertă din Turcia și tocmai de aceea nu a mai acceptat să semneze cu oltenii.

„Reîntoarcerea lui Șumi în Turcia... Singurul antrenor care ajunge acolo, într-un campionat în care e greu de ajuns.

Doar el putea să aibă norocul ăsta. De la un salariu cu patru de zero s-a dus la unul cu cinci. Era convins (n.r. - să semneze cu FCU Craiova), nu trebuia să-l mai convingem. A doua zi s-a sucit, dimineața. 

Ce noroc are. Eu cred că aștepta el ceva. A lungit-o. Sută la sută, era un contract prea bun. N-am mai vorbit cu el. Sper că au trecut și cutremurele p-acolo, că-i era frică”, a declarat Florin Prunea, la „Liga DigiSport”.

Obiectiv principal pentru Marius Șumudică: evitarea retrogradării cu Gaziantep

Antrenorul în vârstă de 52 de ani a semnat un contract valabil până la sfârșitul actualului sezon cu Gaziantep, cu opțiune inclusă pentru 2024-2025.

Obiectivul acestei stagiuni e evident: evitarea retrogradării. Patru echipe cad din Super Lig la finele stagiunii. Gazientep are zero puncte după primele 4 etape și e ultima în clasament.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.