Liga 1

Hervin Ongenda, la a patra aventură în SuperLiga: „Ne-am înțeles! Am nevoie de un număr 10 ca el”

Hervin Ongenda/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 07 septembrie 2023

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a declarat că a ajuns la un acord cu Hervin Ongenda (28 de ani), mijlocașul ofensiv liber de contrat după despărțirea de Rapid.

Francezul va fi la a treia aventură la FC Botoșani și la a patra în Liga 1. El revenise în România în iarnă, dar nu s-a impus la Rapid și a fost pus pe liber de giuleșteni.

Valeriu Iftime: „Ne-am înțeles cu Ongenda”

„Aseară (n.r - miercuri) am vorbit cu Ongenda, ne-am înțeles! Eu am încredere în copilul ăsta, iar dacă vine la mine, să mă ajute, poate să ajungă iar la un nivel bun. Fac tot ce ține de mine, dar depinde și de el. Am și nevoie de un număr 10 acum. 

Aseară și-a dat acordul să vină, astăzi nu am vorbit cu el. I-am spus președintelui să facă actele, dar Ongenda le comunică (n.r. - datele) mai târziu, așa”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Ongenda este cotat în acest moment la 600.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, în scădere față de septembrie 2022, când era evaluat la un milion de euro. Francezul era cotat la 350.000 de euro când a ajuns prima dată la Botoșani, în 2018.

109 meciuriare Ongenda în fotbalul românesc, 108 în campionat și unul în Cupa României

Ongenda, la a patra aventură în SuperLiga

Ongenda ajungea prima dată în Liga 1 în 2018, când semna cu FC Botoșani după despărțirea de Real Murcia. A stat un an și jumătate la echipa lui Iftime și a fost cedat la Chievo, de unde s-a întors după numai jumătate de sezon. 

În ianuarie 2022 a plecat din nou de la Botoșani, la Apolon Limassol, iar în februarie 2023 ajungea liber de contract la Rapid. 

4 meciuria jucat Ongenda la Rapid

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.