Campionate

Junior Morais a plecat în Turcia și semnează cu echipa lui Șumudică: „Nu credeam că vine oferta asta”

Junior Morais (37 de ani), fundaș stânga, a plecat azi în Turcia pentru a semna cu Gaziantep, noua echipă a lui Marius Șumudică.

Articol de Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 08 septembrie 2023

Junior Morais (37 de ani), fundaș stânga, a plecat azi în Turcia pentru a semna cu Gaziantep, noua echipă a lui Marius Șumudică.

Brazilianul s-a despărțit de Rapid după doi ani în care evoluase în Giulești. El se întorcea în Liga 1 în 2021, după ce reziliase cu Gaziantep. Pentru echipa turcă evoluase două sezoane.

Brazilianul a plecat acum liber de contract de la Rapid, după ce devenise rezervă în acest sezon. A bifat o singură repriză în SuperLiga, în meciul pierdut cu Voluntari, scor 1-2.

VIDEO. Junior Morais: „Nu credeam vine oferta asta”

>

„Merg acolo să ajut echipa, pe Șumudică, să ajut clubul să rămână în prima ligă. Sincer, nu credeam că vine oferta asta. Dar sunt pregătit. În primul rând, Rapid m-a lăsat să plec, altfel nu aveam cum să o fac. Am lucrat cu Șumudică, un antrenor foarte bun, e o mare plăcere să merg și să lucrez din nou cu el. 

Am făcut o treabă frumoasă la Rapid, iubesc clubul. A venit șansa asta acum, Rapid m-a lăsat să plec și sunt fericit. Bergodi a fost foarte OK, îi doresc multă baftă, să câștige campionatul. Rapid e una dintre favoritele la titlu, mi-ar plăcea să câștige campionatul și Cupa. În Giulești e ceva deosebit, greu găsești o echipă atât de iubită ca Rapid. 

Eu trebuie să merg acum să fac vizita medicală și să semnez. Să joc în Turcia, pentru mine, e un pas important în carieră. Am făcut față la Rapid, voi face și acolo. Nu mi-a fost frică din cauza cutremurelor din Turcia, îmi place orașul și merg acolo să fac treabă”, a declarat Junior Morais la plecarea din România.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.