Tenis

Scene nemaivăzute la US Open » A aruncat cu racheta spre staff, iar la final a recunoscut: „I-am înjurat”

Aryna Sabalenka/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 08 September 2023

Aryna Sabalaneka (25 de ani, 2 WTA) a fost un car de nervi în semifinala de la US Open cu Maddison Keys (28 de ani, 17 WTA), scor 0-6, 7-6, 7-6.

În setul doi, după ce pierduse deja cu 0-6, bielorusa a cedat presiunii. A avut o reacție nervoasă, a dat cu racheta de pământ, apoi a aruncat-o spre staff, pe care a recunoscut la finalul meciului că l-a înjurat.

Sabalenka susține că totul a fost premeditat și a fost sfătuită chiar de oamenii alături de are lucrează să își verse nervii pe ei, pentru a scăpa de tensiune în timpul partidei.

Sabalenka: „Nu cred că ar fi fost benefic pentru mine să păstrez frustrările”

„I-am concediat, nu mai fac parte din echipa mea de acum! Glumesc, chiar am vorbit cu ei înainte de meci și am fost sfătuită că, în măsura în care apar emoțiile pe teren și simt nevoia să mă descătușez, să o fac. Nu cred că ar fi fost benefic pentru mine să păstrez frustrările. De aceea am urlat sau chiar i-am înjurat. 

Am făcut-o să mă descarc, iar ei știu foarte bine acest lucru. A fost pentru un motiv bun, relația noastră e excelentă și îi iubesc”, a declarat Sabalenka la final, potrivit Eurosport.

În finala US Open, Aryna Sabalenka o întâlnește pe Coco Gauff (19 ani, 6 WTA). Sportiva din SUA a trecut în semifinale de Karolina Muchova (27 de ani, 10 WTA), scor 6-4, 7-5.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.