Liga 1

Jucătorul plecat de la FCSB are un regret: „Antrenorul și managerul m-au vrut, dar Becali a decis”

Gigi Becali // foto: GSP

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 08 septembrie 2023

Joonas Tamm (31 de ani), fundașul central plecat de la FCSB, a vorbit despre perioada petrecută la vicecampioana României și și-a exprimat regretul că nu a fost păstrat în lot.

Titular în centrul apărării în sezonul trecut, Tamm a plecat de la FCSB după ce Gigi Becali, patronul echipei, a decis să nu-i ofere prelungirea contractului. Rămas liber, estonul a ajuns în Bulgaria, la Botev Plovdiv.

Tamm: „Antrenorul și managerul m-au vrut, dar patronul a decis”

„A fost destul de trist să plec, pentru că fanii au avut o atitudine foarte bună față de mine. Antrenorul și managerul au vrut să rămân. Dar proprietarul decide. Iar acum l-a adus pe jucătorul echipei naționale a României (n.r. - Vlad Chiricheș) din Serie A, așa că a avut propria viziune și nu pot să spun nimic. 

În momentul de față, FCSB e pe primul loc în campionat la mare distanță. Însă a ieșit din cupele europene. Dar a fost mai degrabă o plecare tristă. 

Nu a avut nimic direct împotriva mea, nu cred. Doar că avea alte planuri pentru anul următor: să-l aducă pe pe conaționalul lui. Am jucat toate meciurile. Probabil că am avut cele mai multe minute pe teren dintre toți jucătorii din echipă. Nu putea să se supere atât de mult pe mine, altfel nu aș fi jucat. Dar cam asta e tot.

A fost o experiență unică. Sunt norocos că am avut un astfel de club în cariera mea. Să joci în fața atâtor oameni (recordul sezonului a fost de 42.439 de spectatori la FCSB - CFR), ce senzație a fost. Bucureștiul este un oraș mare, dar nu a contat unde m-am dus, peste tot pe unde am mers oamenii m-au recunoscut și a fost foarte frumos”, a declarat Tamm, pentru soccernet.ee.

44 de meciuria jucat Joonas Tamm pentru FCSB. A marcat 4 goluri

VIDEO. Joonas Tamm, autogol în UTA Arad - FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.