Stiri extrasport

Anamaria Prodan s-a afișat cu fostul la un eveniment monden! Nimeni nu se mai aștepta să o vadă pe impresară la brațul lui

+15 Foto
Anamaria Prodan s-a afișat alături de Flavius Nedelea. Foto: Viva.ro

Articol de Andra Mocanu  —  Friday, 08 September 2023

Anamaria Prodan a reușit din nou să surprindă pe toată lumea. Joi seară, la VIVA! Influencers Party, impresara s-a afișat la brațul lui Flavius Nedelea, bărbatul cu care a avut o relație după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea joi seară, la VIVA! Influencers Party, unde și-a făcut apariția la brațul lui Flavius Nedelea, fostul ei iubit. Această apariție a venit la scurt timp după despărțirea omului de afaceri de Iulia Sălăgean. 

GALERIE FOTO. Anamaria Prodan s-a afișat alături de Flavius Nedelea la un eveniment monden

+15 Foto
Anamaria Prodan. Foto: viva.ro

Nimeni nu se aștepta să o vadă pe vedetă afișându-se alături de Flavius Nedelea, mai ales că acesta tocmai își asumase o relație cu fosta soție a lui Alex Bodi. Cu toate acestea, conform spuselor Anamariei Prodan, „minunile țin trei zile”, iar relația dintre Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean s-a încheiat la fel de repede cum a început. 

Pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a postat mai multe fotografii alături de fostul ei partener și a menționat că „el este minunatul meu prieten pe viață”.

Anamaria Prodana a atras toate privirile cu rochia sa, în valoare de peste 2.000 de euro, potrivit Libertatea. Este de remarcat că fosta doamnă Reghecampf a slăbit considerabil după divorțul de antrenor și a făcut tot ce i-a stat în putință să atragă atenția atunci când apare în public.

FOTO. Larisa Iordache a venit la VIVA Influencers Party cu iubitul

+15 Foto
Anamaria Prodan. Foto: viva.ro

De la eveniment nu a lipsit nici Larisa Iordache, care a venit însoțită de iubitul ei, Cristian Chiriță. Fosta gimnastă a purtat o rochie scurtă, iar după eveniment a primit un buchet de flori din partea partenerului ei.

Larisa Iordache (26 de ani) și Cristian Chiriță sunt împreună doar de câteva luni, însă deja au planuri de nuntă. Sportiva și-a găsit fericirea, după mai multe relații eșuate, în brațele lui Cristian Chiriță, campion la tenis de masă și fostul iubit al lui Bernadette Szocs.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.