Euro 2024

Tatuajul emoționant pe care un „tricolor” îl va afișa în premieră în România - Israel: „Descrie cel mai bine ce simt”

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 08 septembrie 2023

Nicolae Stanciu (30 de ani) își va etala la dubla cu Israel și Kosovo cel mai nou tatuaj. 

Pasionat de tatuaje, mijlocașul transferat recent la Damac (Arabia Saudită) și-a făcut recent unul nou, dedicat naționalei României.

Nicolae Stanciu, tatuaj emoționant pentru România

El și-a tatuat pe gamba stângă tricolorul. Lângă, a avut un mesaj emoționant: „Ți-am dat tot și încă puțin”.

Noul tatuaj al lui Nicolae Stanciu // FOTO: Cristi Preda

 Întrebat de reporterul GSP despre tatuajele sale, Nicolae Stanciu a vorbit despre cel mai nou desen. „Am steagul României tatuat. Cred că asta e cel mai important... Sau asta descrie cel mai bine ce simt”, a declarat mijlocașul la conferința de presă.

Am trecut prin multe la echipa națională. Acum o să încerc să vorbesc doar despre perioada cu Mister. Nu am pierdut niciun meci la acțiunile la care am fost prezent. Forța grupului e mai mare ca niciodată, în ultimii 8 ani. Încrederea în noi și în staff ne-a făcut să ajungem aici. 

Am arătat în Kosovo că ne putem bate în mocirlă, în Elveția că putem să revenim. Îmi asum faptul că în trecut nu au fost rezultatele pe care le-am dorit. Acum suntem la jumătatea drumului, trebuie să rămânem la fel de concentrați, de uniți, doar așa vom ajunge la EURO. înaintea acestei campanii am avut o discuție cu grupul, au înțeles toți ce înseamnă această campanie.

Au ajuns și ei la o maturitate fotbalistică. Au trecut deja 4 ani de la semifinala pe care au jucat-o la EURO. S-au maturizat, joacă la echipele de club. Suntem dispuși să facem multe unii pentru alții, atât pe teren, cât și în afara lui. Mare câștig e că, împreună cu Mister, am creat o familie.

- Nicolae Stanciu

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.