Liga 1

Joao Janeiro iese la atac! Primele acuzații după plecarea de la FCU Craiova: „M-au înșelat! Mi-au luat toată puterea”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Friday, 08 September 2023

Portughezul Joao Janeiro (41 de ani) a vorbit în premieră după despărțirea de FCU Craiova și acuză conducerea oltenilor.

Pe 21 iunie, înainte de începerea sezonului, FCU Craiova anunța despărțirea de antrenorul portughez, la doar 18 zile de la prezentare. 

`Fotbal Club Universitatea 1948 și Joao Janeiro au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Acest lucru s-a efectuat la solicitarea lui Joao Janeiro, din cauza unor probleme personale intempestive. Sperăm ca, în viitor, Joao să aibă șansa să se întoarcă la Craiova. Chiar dacă colaborarea a fost una scurtă, aceasta a fost extrem de plăcută. Multă baftă, Joao!”, au comunicat oltenii pe Facebook.

Joao Janeiro. primele declarații după despărțirea de FCU Craiova: „M-au înșelat”

Acum, la mai bine de două luni de la plecarea de la formația lui Adrian Mititelu, Janeiro a vorbit în premieră despre cele petrecute la FCU Craiova și îl acuză pe finanțator, reclamând un act adițional adăugat la contract.

„Când m-am dus să semnez contractul, cu 15 minute înainte de conferința de presă, presa fiind deja acolo, am observat o problemă. Am vorbit cu avocații, care m-au sfătuit să nu semnez. Au zis că documentul nu era valabil. 

M-au înșelat! M-am întâlnit de trei ori cu cei din conducere, iar lucrurile au fost în ordine. În aprilie, totul era în regulă. Dar lucrurile s-au schimbat complet când am început presezonul. Au adăugat un act adițional. Practic, nu aș fi fost antrenor. Nu aș fi decis nimic. Mi-au luat toată puterea, o putere normală, pe care o are orice antrenor. 

Nu am mai văzut așa ceva! Am rămas uluit de ceea ce am trăit și de presiunea pe care o puneau. Am crezut că e un coșmar”, a spus Joao Janeiro pentru presa din Portugalia.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.