Tenis

Novak Djokovic l-a copiat pe Ben Shelton, după ce l-a învins în semifinalele US Open » Americanul i-a răspuns ironic

Novak Djokovic l-a copiat pe Ben Shelton

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 09 septembrie 2023

Sârbul Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP) s-a calificat în finala US Open 2023, după ce l-a învins pe americanul Ben Shelton (20 de ani, numărul 47 ATP) în semifinale, scor 6-3, 6-2, 7-6.

  • Finala US Open 2023, Novak Djokovic – Daniil Medvedev va avea loc duminică, 10 septembrie, de la ora 23:00.

Novak Djokovic a ajuns în a patra finală de Grand Slam din acest an, după o victorie fără emoție în fața lui Ben Shelton, la capătul unui meci de 2 ore și 42 de minute.

Novak Djokovic l-a copiat pe Ben Shelton

După meci, între cei doi a avut un loc un dialog la distanță, care a pornit de la gestul făcut de Novak Djokovic. După ultimul punct, sârbul s-a bucurat imitând gestul pe care Ben Shelton îl face la finalul fiecărei victorii. A dus mâna la ureche, imitând o convorbire telefonică.

La conferința de presă de la finalul meciului, sârbul a fost întrebat despre gestul său, asigurând că nu a vrut să-și ironizeze rivalul.

„Îmi place cum sărbătorește Ben. Cred că e foarte original și l-am copiat. I-am furat modul în care sărbătorește”, a spus Nole.

Ben Shelton, răspuns ironic

După meci, și americanul a vorbit despre gestul făcut de rivalul său, oferind un răspuns ironic.

„Nu am văzut gestul decât după meci. Când eram copil am învățat că să imiți pe cineva e cea mai sinceră formă de apreciere. Nici mie nu îmi place când lumea îmi spune cum trebuie să sărbătoresc. Când câștigi, poți face ce vrei”, a spus americanul.

VIDEO Rezumatul meciului Novak Djokovic – Ben Shelton

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.