Liga 1

A plecat de la Rapid și a semnat azi cu noua echipă a lui Șumudică: „Mulțumim, Boss!”

+5 Foto
Junior Morais (37 de ani, fundaș stânga) este oficial fotbalistul lui Gaziantep, noua echipă a lui Marius Șumudică (52).

Articol de Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 09 septembrie 2023

Junior Morais (37 de ani, fundaș stânga) este oficial fotbalistul lui Gaziantep, noua echipă a lui Marius Șumudică (52). 

Morais s-a despărțit de Rapid după doi ani petrecuți în Giulești. El revine acum la Gaziantep, pentru care mai jucase între 2019 și 2021.

Junior Morais, oficial fotbalistul lui Gaziantep

„Junior a semnat astăzi cu Gaziantep FK și va juca în prima ligă turcă. Mulțumim pentru toate momentele superbe, Boss! Baftă, Juni”, a comunicat Rapid pe Facebook. 

  • foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Alb-vișiniii au postat imagini cu fundașul stânga de la semnarea contractului cu Gaziantep, dar și ultimul mesaj al lui Junior pentru fanii giuleștenilor: „Inima mea rămâne aici, rămâne Rapidistă!”.

Morais a plecat liber de contract de la Rapid. În actuala stagiune, sub comanda lui Bergodi, era mai mult rezervă. De fapt, a bifat o singură repriză în Superliga, în meciul pierdut cu FC Voluntari, scor 1-2.

71 de meciuria bifat Morais pentru Rapid în Superliga (două goluri și un assist)

VIDEO. Junior Morais: „Nu credeam că vine oferta asta”

>

„Merg să ajut echipa, pe Șumudică, să ajut clubul să rămână în prima ligă. Sincer, nu credeam că vine oferta asta. Dar sunt pregătit. În primul rând, Rapid m-a lăsat să plec, altfel nu aveam cum să o fac. Am lucrat cu Șumudică, un antrenor foarte bun, e o mare plăcere să merg și să lucrez din nou cu el. 

Am făcut o treabă frumoasă la Rapid, iubesc clubul. A venit șansa asta acum, Rapid m-a lăsat să plec și sunt fericit. Bergodi a fost foarte OK, îi doresc multă baftă, să câștige campionatul. Rapid e una dintre favoritele la titlu, mi-ar plăcea să câștige campionatul și Cupa. În Giulești e ceva deosebit, greu găsești o echipă atât de iubită ca Rapid. 

Să joc în Turcia, pentru mine, e un pas important în carieră. Am făcut față la Rapid, voi face și acolo. Nu mi-a fost frică din cauza cutremurelor din Turcia, îmi place orașul și merg acolo să fac treabă”, a declarat Junior Morais la plecarea din România.

53 de prezențeși două pase decisive are brazilianul în tricoul lui Gaziantep, acum pe ultimul loc în Turcia

Mai multe articole de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.