Liga 1

Universitatea Craiova, victorie fără emoții cu o echipă de Liga 2 » A marcat și jucătorul scos din lot cu FCSB

CS Universitatea Craiova/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 09 September 2023

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul amical disputat cu Viitorul Tg. Jiu, scor 3-0.

În timpul pauzei din SuperLiga pentru meciurile echipei naționale, CSU Craiova a ales să dispute un amical cu divizionara secundă Viitorul Tg. Jiu. Trupa lui Reghecampf nu a avut emoții și s-a impus la scor de neprezentare, într-un meci în care a fost rulat tot lotul disponibil.

CSU Craiova, victorie fără emoții cu Viitorul Tg. Jiu

Pentru Universitatea Craiova au marcat vedetele Alexandru Mitriță, folosit titular, și Andrei Ivan, intrat în repriza a doua. Jovan Markovic, exclus din lot de Reghecampf la meciul pierdut cu FCSB, 0-3, a marcat și el în partida amicală cu Viitorul.

Echipa de start a Universității Craiova: Popescu - Vlădoiu, Lăpădătescu, Badelj, Borța - Căpățînă, Mateiu - Houri, Ișfan, Mitriță - Koljic 
Au mai jucat: Lazar, Sala, Roguljic, Crețu, Ivan, Markovic, Stana, Tomasec, Ninaci, Bană, Gașpăr, Neață.

Markovic, exclus din lot la meciul cu FCSB

După înfrângerea la scor de neprezentare cu FCSB, Laurențiu Reghecampf a anunțat că Jovan Markovic nu a fost în lot din cauza randamentului slab. Nici Alexandru Cîmpanu nu fusese în lot, dar el a fost împrumutat între timp la U Cluj.

„Markovic și Cîmpanu nu mi-au lipsit. Nu au făcut parte din lot. După evoluțiile pe care le-au avut la meciul cu Farul și după prestațiile de la antrenamente am decis să-i lăsăm acasă. Fiecare jucător are în fiecare zi ocazia să-mi demonstreze că merită să joace”, declara Reghecampf după 0-3 cu FCSB.

VIDEO. Aurel Beldeanu, despre echipele din Craiova: „Ar trebui să se unească. Ar fi mai multă pace”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.