Campionate

Momente emoționante în Brazilia - Bolivia » Richarlison a plâns după ce a fost schimbat

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 10 September 2023

Brazilia a început în forță campania de calificare la Campionatul Mondial și a câștigat cu Bolivia, 5-1. Dar Richarlison a avut o seară de coșmar.

Atacantul de 26 de ani a fost titular în atacul formației lui Fernando Diniz, însă a avut o prestație extrem de slabă. A fost singurul dintre jucătorii ofensivi care nu a marcat (golurile au fost reușite de Raphinha și Rodrygo și Neymar, autori ai unor duble) și a ratat câteva ocazii mari. Iar când a fost schimbat nu a mai rezistat.

Richarlison, în lacrimi la Brazilia - Bolivia

Vârful lui Tottenham a fost schimbat în minutul 71, iar după ce a ajuns pe bancă nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Frustrat și dezamăgit din cauza prestației sale, Richarlison a oferit o imagine emoționantă, fiind surprins de camerele TV cum plângea lângă colegii săi.

VIDEO Richarlison, ratare incredibilă în Brazilia - Bolivia

Perioadă de coșmar pentru Richarlison

Atacantul nu trece prin cele mai bune momente din cariera sa. La națională, unde are 40 de meciuri și 25 de goluri nu a marcat în ultimele 4 partide, precedenta reușită fiind la Mondialul din Qatar, când a marcat în optimi, contra Coreei de Sud.

Nici la echipa de club nu se descurcă mai bine. Are în acest sezon 5 meciuri jucate, în care a reușit un gol, în Cupa Angliei. Iar sezonul trecut a fost unul foarte slab pentru atacantul adus în iulie 2022 pentru 58 de milioane de euro, de la Tottenham: un gol în 27 de meciuri în Premier League. 

În total, la Tottenham are 4 goluri și 4 pase de gol în 40 de meciuri.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.