Tenis

Novak Djokovic, victorie clară în finala cu Daniil Medvedev » Sârbul este noul campion de la US Open

+16 Foto
Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP) l-a învins pe rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP), scor 6-3, 7-6, 6-3 și este noul campion al turneului de la US Open.

Articol de Vlad Roșu  —  luni, 11 septembrie 2023

Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP) l-a învins pe rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP), scor 6-3, 7-6, 6-3 și este noul campion al turneului de la US Open. Este a patra oară în carieră când sârbul triumfă în turneul din SUA. 

Novak Djokovic a disputat, azi noapte, finala turneului de la US Open, în compania rusului Daniil Medvedev. 

Sârbul s-a impus la capătul unui meci care a durat 3 ore și 17 minute, scor 6-3, 7-6, 6-3, trecându-și astfel în palmares cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam al carierei. 

Novak Djokovic l-a învins pe Daniil Medvedev și este noul campion de la US Open 

Novak Djokovic a început bine primul set al meciului și a condus cu 3-0. Medvedev a redus din diferență, 1-3, dar sârbul a mărit din nou diferența la 3 game-uri, 4-1. 

Rusul a mai luat un game, 2-4, dar Novak Djokovic a făcut imediat 5-2. Daniil Medvedev a redus din nou din handicap, 3-5, dar Novak Djokovic a câștigat în cele din urmă primul set, 6-3. 

Daniil Medvedev a câștigat primul game al setului secund, 1-0, dar a fost egalat de Djokovic. Tenismenul din Moscova a trecut în avantaj, 2-1, 3-2, 4-3, 5-4, 6-5, dar s-a văzut de fiecare dată egalat. Setul a intrat în tiebreak, acolo unde Djokovic s-a impus cu 7-5. 

+16 Foto
Foto: Imago

Novak Djokovic a început bine setul al treilea și a condus cu 1-0. A fost egalat, dar a trecut din nou în avantaj și s-a desprins la 3-1. Medvedev a făcut 2-3 pe serviciul lui Djokovic, dar sârbul a mărit diferența până la 5-2. 

2 seturia pierdut Novak Djokovic pe parcursul întregului turneu de la US Open, în partida cu Bernabe Zapata Miralles

Rusul a mai luat un game, 3-5, dar Novak Djokovic avea să se impună în game-ul 6 și să câștige partida. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.