Stiri extrasport

Fosta lui Adrian Cristea a sucit mințile italienilor. Andreea Roșca a purtat cel mai adânc decolteu în vacanță

+63 Foto
Andreea Roșca, fosta lui Adrian Cristea, a sucit mințile italienilor. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 11 septembrie 2023

Adrian Cristea, în vârstă de 39 de ani, a avut o scurtă relație cu Andreea Roșca, o tânără avocată din Cluj-Napoca. Fosta iubită a „Prințului” a sucit mințile italienilor cu aparițiile sale provocatoare.

Doar 6 luni a durat povestea de dragoste dintre Adrian Cristea și tânăra avocată din Cluj-Napoca. Andreea Roșca nu a suferit prea mult după despărțirea de fostul fotbalist, ba chiar s-a distrat de minune în ultima perioadă. 

GALERIE FOTO. Andreea Roșca a sucit mințile italienilor

Blondina a călătorit mult în ultimele săptămâni și a întors privirile oriunde și-a făcut apariția. În vacanța din Italia s-a răsfățat în locuri de lux și a profitat din plin de toate momentele petrecute acolo. 

Dacă ar fi să ne luăm după imaginile publicate pe Instagram de Andreea Roșca, ea și-ar fi găsit deja pe altcineva după despărțirea de Adrian Cristea. Avocata din Cluj-Napoca s-a filmat într-o mașină, iar la volan se afla un bărbat misterios. Ea nu a vrut să arate cine a însoțit-o în vacanța din Amalfi, astfel că a păstrat un mister pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

De ce s-au despărțit Andreea Roșca și Adrian Cristea, după 6 luni de relație

Iubirea lor nu a durat însă prea mult, Andreea Roșca a confirmat că ea și Adrian Cristea s-au despărțit. Jurista a șters chiar și pozele cu fostul fotbalist de pe Instagram. 

„Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus Andreea Roșca pentru digisport.ro, despre despărțire și motivele care au dus la separarea de Prințul Adrian Cristea.

Cine e Andreea Roșca, fosta cucerire a lui Adrian Cristea

Andreea Roșca a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, în anul 2017.

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”, povestea ea într-un interviu pentru cluj24.ro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.