Campionate

A văzut la Pușcaș? :) Cu ce look s-a afișat Haaland la antrenamentele Norvegiei

+5 Foto
Erling Haaland (23 de ani) s-a prezentat la unul dintre antrenamentele Norvegiei cu un look similar cu cel afișat de George Pușcaș (27) la partida dintre România și Israel (1-1).

Articol de David Marinescu  —  Monday, 11 September 2023

Erling Haaland (23 de ani) s-a prezentat la antrenamentele Norvegiei având un look similar cu cel afișat de George Pușcaș (27) la partida dintre România și Israel (1-1).

Atacantul lui Manchester City s-a jucat cu lookul lui înaintea meciului pe care Norvegia îl dispută pe teren propriu cu Georgia, marți, de la 21:45, în grupa A a preliminariilor Euro 2024.

Haaland a apărut la antrenamentul nordicilor cu părul împletit și cu codițe.

GALERIE FOTO. Noul look al lui Erling Haaland

George Pușcaș și-a aranjat într-un mod similar părul pentru duelul România - Israel, scor 1-1, din etapa #5 a preliminariilor Euro 2024, grupa I:

George Pușcaș / foto: GSP

Atacantul lui Genoa a prins pe teren 27 de minute cu Israel și a ratat o ocazie importantă în minutul 79. Stanciu l-a servit ideal, „în gaură”, dar George a lovit rudimentar mingea și n-a cadrat dintr-o poziție favorabilă.

Cornel Dinu: „L-au băgat pe Pușcaș cu codițele de Ileana Cosânzeana, ca în basm”

Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, l-a ironizat pe vârful celor de la Genoa din cauza lookului:

„A fost o chestie de chiromanție (n.r. - procedeu de prezicere a viitorului pe baza interpretării liniilor din palmă) pentru el. A fost introdus ca să joace și să salvăm toată situația, deși el nu joacă absolut nimic la Genoa de atâta timp. L-au băgat cu codițele de Ileana Cosânzeana ca în basm, să facă o minune

A avut, într-adevăr, posibilitatea să facă o minune pe final, când a avut ocazia aceea. De fapt, singura noastră ocazie este în minutul 78, cea a lui Pușcaș. Îi vine mingea pe colțul de 6 metri și trage peste poartă.

Nu poți să faci nimic cu el dacă nu are și cureaua lată. Eventual, să-l aduci în fața porții și poate să nimerească vreo minge pe acolo”. 

VIDEO. „Tricolorii” au început pregătirea pentru România - Kosovo

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.