Nationala

Stoichiță, înainte de România - Kosovo: „Egalul poate fi o catastrofă”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a prefațat duelul contra lui Kosovo din runda #6 a preliminariilor Euro 2024, grupa I.

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 11 septembrie 2023

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a prefațat duelul contra lui Kosovo din runda #6 a preliminariilor Euro 2024, grupa I.

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția

Mihai Stoichiță, înainte de România - Kosovo: „Cu Israel am avut o teamă exagerată”

„Băieții sunt remontați și mâine mă aștept la un joc bun și la o victorie. Să vedem ce cheie va găsi Edi spre victorie, ce jucători va folosi. Sper să fie inspirat în alegerea echipei de start”, a declarat Stoichiță în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Apoi, conducătorul Federației a afirmat că nu mai vrea să vadă slăbiciunile din partida cu Israel, 1-1, de sâmbătă seară: „Ca să câștigi, trebuie să ataci. Dacă ataci, trebuie să dai gol. Am avut puține ocazii cu Israel, sper să ajungem mai ușor la poartă, iar în apărare să fim mai agresivi, să nu-i mai lăsăm să se întoarcă ușor spre poarta noastră”. 

„Am avut o teamă exagerată cu Israel, teama de a construi este una extrem de importantă în astfel de jocuri. Când ai mingea, nu le dai nici lor posibilitatea să-ți creeze atâtea probleme”, a mai spus Mihai Stoichiță. 

Toate rezultatele sunt imprevizibile. Un egal poate să devină o catastrofă dacă celelalte rezultate nu te ajută, sau poate să fie foarte bun, repet, dacă celelalte rezultate te ajută

- Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

VIDEO. Răzvan Marin: „Să ne mobilizăm și să câștigăm cu Kosovo”

>

Mai multe articole despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.