Nationala

Victoria cu Kosovo e crucială! Mesajul transmis de Edi Iordănescu apropiaților

Naționala României consideră crucială confruntarea cu Kosovo de mâine seară!

Articol de Viorel Tudorache  —  luni, 11 septembrie 2023

Naționala României consideră crucială confruntarea cu Kosovo de mâine seară!

  • România continuă parcursul din preliminariile Euro 2024. Jucăm marți, 12 septembrie, de la 21:45, cu Kosovo (Antena 1)
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția

Naționala vrea să câștige neapărat contra lui Kosovo

După 1-1 cu Israel sâmbătă, staff-ul naționalei, în frunte cu Edi Iordănescu, nu concepe alt rezultat cu Kosovo în afară de o victorie. „Dacă batem, 99% suntem calificați!”, s-a destăinuit selecționerul apropiaților.

Conform surselor GSP, „tricolorii” se bazează pe cum a arătat Kosovo în această campanie în al doilea meci din precedentele două acțiuni. Naționala lui Primoz Gliha s-a făcut de râs în aceste partide, 1-1 cu Andorra și 1-2 cu Belarus.

Vor fi schimbări cu siguranţă în meciul cu Kosovo. Câte îmi este greu să spun, acum nu sunt sută la sută decis. Avem nevoie şi de energie, nu mai contează numele, contează să putem să alergăm, să ne angajăm, să putem să câştigăm dueluri, pentru că aici va fi o confruntare şi fizică, nu numai tehnică. Vă spun cu sinceritate că aşteptăm un joc şi mai dificil decât am avut cu Israelul. Kosovo are în componenţă jucători în toate competiţiile europene şi joacă meci de meci, sunt prezenţi peste tot, sunt jucători competitivi şi vin să îşi joace ultima carte. 

Are un joc complex, poate să ducă şi un joc de angajament, pentru ca au putere, au forţă, joacă în campionate puternice, unde trebuie să fii peste anumiţi parametrii. Dar în acelaşi timp au şi o echipă care are foarte multe mijloace tehnice, are jucători cu calitate tehnică. Mai mult decât atât, vin la „totul sau nimic”, ceea ce va face să fie determinaţi la maximum

- Edi Iordănescu, selecționer România

Edi Iordănescu schimbă jumătate de echipă

Prestația mult sub așteptări etalată și în remiza cu Israel (1-1) îl determină pe Edward Iordănescu să modifice masiv formula de start cu Kosovo, un meci pe care suntem obligați să-l câștigăm. 

Cum poate arăta România cu Kosovo: H. Moldovan - Cr. Manea, Drăgușin (Ad. Rus), A. Burcă, Camora (Sorescu) - Olaru, T. Băluță, N. Stanciu - I. Hagi, Alibec, Mihăilă

VIDEO. Răzvan Marin: „Să ne mobilizăm și să câștigăm cu Kosovo”

>

Mai multe articole despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.