Stiri extrasport

Cât valorează, de fapt, casa Anamariei Prodan din Statele Unite ale Americii: „Copiii se duc cu prietenii în vacanțe”

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 12 septembrie 2023

Anamaria Prodan deține proprietăți impresionante atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii. Impresara a dezvăluit cât a costat-o vila pe care a cumpărat-o în Statele Unite ale Americii. 

Impresara deține o casă de lux în Statele Unite ale Americii, iar acum a dezvăluit suma fabuloasă pe care o valorează proprietatea. 

„Casa din America este foart e frumoasă, arată superb, ne ducem cu drag de fiecare dată. Copiii se duc cu prietenii în vacanțe. Când mă duc în America, eu acolo stau. Este casa copiilor mei. Probabil 1 milion, 800.000 (n.r. suma pe care o valorează casa), cam așa, acum, nu știu, nu m-am interesat”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show. 

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, împreună la VIVA! Influencers Party 

La scurt timp după ce au apărut împreună la VIVA! Influencers Party, eveniment care a avut loc joi, 7 septembrie, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea atras din nou atenția. Cei doi s-au afișat împreună la restaurantul lui din București. 

Acolo, omul de afaceri și-a invitat prietenii la ziua lui de naștere. Cea care a atras toate privirile a fost Anamaria Prodan. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu pantofi înalți, impresara s-a pozat în diverse ipostaze alături de Flavius Nedelea, care îi e fost iubit.

„La mulți ani, Flavius”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram. „Pentru totdeauna împreună. Prieteni pentru totdeauna. La mulți ani”, a mai scris impresara.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.