Liga 1

Sub lupa Fiorentinei

Articol de Adrian Bucur  —  joi, 29 mai 2008

Italienii negociază cu Poli transferul lui Latovlevici, considerat o soluţie pentru banda stîngă.

Fundaşul Iasmin Latovlevici (22 de ani) are mari şanse să ajungă, în acestă vară, la Fiorentina. Pe lista trupei viola, aflată într-o campanie amplă de achiziţii, se mai află Ghionea şi Goian, timişoreanul Latovlevici, mai ieftin şi mai uşor de luat, fiind o variantă şi pentru echipa secundă. Negocierile au fost confirmate, ieri, de impresarul Cristia Opria. “Sînt discuţii, dar cluburile trebuie să ajungă la un acord”, a spus agentul de jucători. “Există interes pentru jucătorii pe care i-am crescut la Timişoara, iar acest lucru ne bucură”, a completat preşedintele executiv de la Poli, Gheorghe Chivorchian, adăugînd că ar fi preferat ca Poli să poată păstra jucători precum Daminuţă sau Latovlevici. Antrenorul lui Latovlevici la Poli II, unde fundaşul şi-a făcut rodajul, Iosif Rotariu, l-a avertizat pe jucător că nu-i va fi uşor în Italia. “Este greu să ajungi acolo, dar este şi mai greu să te menţii. Dacă antrenorii văd că nu dai randament maxim te “cureţi” imediat. Nu stă nimeni să aştepte după tine”, a spus Roti.

Suspans cu Chidi

Poli nu a luat o decizie în privinţa nigerianului Chidi. Jucătorul, care s-a înţeles cu Timişoara pentru un contract pe trei ani, este ţinut în rezervă, oficialii lui Poli negociind şi cu Montpellier pentru transferul lui Montano. Chidi şi-a luat vacanţă, a părăsit România, unde se va întoarce în iunie, la reunirea lotului.

Transferuri blocate

Federaţia Română de Fotbal i-a interzis clubului bănăţean să mai facă transferuri, imputîndu-i neplata a 435.000 de dolari către proaspăta promovată în Liga I, CS Otopeni. Suma reprezintă o rată din transferul jucătorilor Sandu şi Cojocnean. Dacă cei 435.000 de dolari nu vor fi achitaţi în termen de cinci zile, se vor aplica penalizări.

Patru amicale

Poli şi-a făcut programul pentru cantonamentul din Austria şi a perfectat primele patru amicale, toate cu formaţii de prima ligă. Astfel timişoreni vor întîlni FC Kosice (Slovacia) pe data de 1 iulie, Metalurg Zaporoje (Ucraina) pe 3 iulie, Fehrvar (Ungaria) pe 5 iulie şi Gornik Zabrze (Polonia) pe 11 sau 12 iulie. Poli va mai avea un amical pe data de 9 iulie cu o echipă care va fi stabilită în zilele următoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.