Liga 1

Jucătorul „special, cum rar mai vezi azi”, pe care l-a ofertat Dinamo, a ales FCSB: „Nimeni nu e perfect”

Dan Spătaru, dreapta FOTO: Dragos Badicu, sursa Facebook Dan Spătaru

Articol de Ioana Mihalcea  —  Wednesday, 13 September 2023

Mijlocașul Dan Spătaru (18 ani) a fost dorit și de Dinamo, dar a semnat cu FCSB. El a fost împrumutat de la Kids Tâmpa Brașov, mutare anunțată în exclusivitate de GSP pe 1 septembrie. 

Antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, a vorbit despre transferul ratat și a explicat că acesta este motivul pentru care și-a schimbat discursul legat de achiziții. După meciul cu Rapid, el spusese că mai are nevoie de jucători, iar după câteva zile a declarat că probabil nu vor mai urma alte transferuri.

„Noi am fost în negocieri cu un jucător care între timp a semnat cu FCSB, Dan Spătaru. E un tânăr de perspectivă al fotbalului românesc, noi credeam că ne putea ajuta, mai ales la regula U21. E un jucător special, pe care noi ni l-am dorit foarte tare. Eram în toiul negocierilor când am fost întrebat. 

El a venit la București, s-a întâlnit cu noi, i-a plăcut tot ce a auzit, i-a plăcut și baza de pregătire. Cumva a fost surprinzător că a semnat cu FCSB, dar nu e nicio problemă. Nimeni nu e perfect! (râde) 

A ales să meargă la FCSB, asta este, noi îl așteptam să vină. Credeam foarte tare în el, e un jucător cum rar mai vezi astăzi. Îi urăm baftă, să fie sănătos. De-asta am spus că mai așteptam încă un jucător”, a declarat Burcă la Radio Dinamo.

Nu am găsit un jucător care să ne satisfacă pe postul de fundaș stânga, să fie român, să fie U21, poate e singura poziție în care mai suntem activi și vrem să vedem ce ne mai oferă piața. Dar dacă nu e Amzăr, avem variantele Moura și chiar Ilic acolo, a mai jucat în acea poziție
Ovidiu Burcă

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.