Stranieri

Marius Șumudică a mai transferat un român » Denis Drăguș a fost prezentat la Gaziantep

+7 Foto
Denis Drăguș // Foto: Facebook Gaziantepspor

Articol de Remus Răureanu, Daniel Scorpie  —  miercuri, 13 septembrie 2023

Atacantul Denis Drăguș (24 de ani) a semnat un contract valabil până la sfârșitul stagiunii cu Gaziantepspor. „Tricolorul” va fi împrumutat gratis de la Standard Liege, care nu are drept de cumpărare în vara viitoare.

Gaziantepspor i-a făcut toate poftele lui Marius Șumudică și i-a rezolvat și al patrulea transfer cerut. După Florin Niță, Junior Morais și Nicolas N'Kolou, „lanterna roșie” din SuperLig s-a întărit în atac cu Denis Drăguș. Internaționalul român a ajuns, aseară târziu, în Turcia, iar astăzi a efectuat vizita medicală și a semnat contractul. 

Asta nu înainte ca să plece din Belgia, de la Standard, cu acordul prelungit pentru un an, până la 30 iunie 2025. Apoi, după-amiază, „tricolorul" a fost prezentat oficial, asistat fiind de conducătorii locali ai clubului.

Gazantep, fără drept de cumpărare pentru Drăguș

Drăguș a fost împrumutat gratis de la formația din Liege până la sfârșitul sezonului și va avea, conform presei turce, un salariu net de 700.000 de euro pentru cele 9 luni în Anatolia. 

Fotbalistul crescut la Viitorul apucase să joace în 6 meciuri în actualul campionat belgian (315 minute în total), marcând un gol. În contractul de împrumut nu există o clauză pentru un transfer definitiv în Turcia.

Șumudică: „Sigur că Drăguș poate ajuta echipa”

Denis a revenit la Liege pentru o scurtă perioadă de timp, după ce nu a reușit să se impună la Genoa în prima parte din 2023 (5 partide jucate și 64 de minute în Serie B). Standard l-a mai împrumutat la Crotone în septembrie 2020 (9 meciuri și 161 de minute bifate în Serie A), însă nici acolo nu și-a găsit locul. 

Șumudică îl primește cu brațele deschise: „Sunt bucuros, deoarece sunt sigur că poate ajuta echipa. Și echipa pe el, normal”, a declarat pentru digisport.ro tehnicianul aflat la a doua experiență la Gaziantep,

Drăguș e un fotbalist cu un potențial enorm și sper să joace atât de bine încât să revină la echipa națională. De altfel am și zis că eu pe Denis Drăguș mi-l doresc cel mai mult 

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

5 selecțiiși două goluri are Denis Drăguș în naționala României, pentru care a debutat acum cinci ani

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.