Nationala

Atac dezlănțuit din studio: „Gogoașă e un tatuat cu sâni, un neica nimeni!”

Andrei Preda, alias „Gogoașă”, în tricoul colorat, cu mâna sus, foto: Imago

Articol de David Marinescu  —  joi, 14 septembrie 2023

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), l-a atacat în termeni duri pe Andrei Preda, alias „Gogoașă”, liderul galeriei lui FCU Craiova, unul dintre ultrașii care au provocat incidentele de la România - Kosovo și au făcut ca partida să fie întreruptă timp de 50 de minute. 

Meciul de mați seară, de pe Arena Națională, a fost întrerupt după ce mai mulți ultrași, aflați în peluza sud, au afișat un banner pe care scria „Kosovo e Serbia”, dar au și scandat numele Serbiei. Unul dintre protagoniști a fost și Andrei Preda, poreclit și „Gogoașă”, unul dintre liderii galeriei lui FCU Craiova. 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, crede că Andrei Preda, alături de ceilalți fani, a apelat la aceste gesturi pentru a obține un anumit prestigiu și o anumită expunere îîn spațiul public. 

Mihai Stoica îl atacă pe Andrei Preda, liderul galeriei lui FCU Craiova, după incidentele de la România - Kosovo

„E teoria conspiraţiei că cineva vrea să nenorocească echipa naţională. Eu îi ştiu pe ăştia. 

Unul dintre ei e Gogoaşă, cel tatuat cu sâni, un neica nimeni care vrea să capete şi el un prestigiu, în mintea lui. 

Andrei Preda, alias „Gogoașă”. Foto: Facebook

Dacă a ajuns Gogoaşă să oprească meciul naţionalei... te doare capul! Când te cheamă Gogoaşă e gata. Lasă-ne în pace, Gogoaşă!”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport. 

Ultrașii din Peluza Sud Craiova sunt recidiviști

Pe 29 ianuarie 2023, duelul Sepsi - FCU Craiova din Superliga a fost oprit definitiv în minutul 26, la 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor craioveni în frunte cu Andrei Preda „Gogoașă. Pe 15 februarie, Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la „masa verde”, scor 3-0. 

FCU Craiova a atacat hotărârea la Comisia de Recurs, iar meciul a fost până la urmă reprogramat și s-a disputat din minutul în care fusese suspendat. S-a încheiat cu 4-0 pentru covăsneni. 

VIDEO. România - Kosovo. Nicolae Stanciu a negociat cu ultrașii naționalei României

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.