Liga 1

Ovidiu Burcă anunță ultimul transfer al lui Dinamo: „Nu e un secret”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video)  —  Thursday, 14 September 2023

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a anunțat că vrea să închidă campania de transferuri cu aducerea unui fundaș stânga, care să-l acopere pe Ionuț Amzăr (20). 

Aflată la primul sezon după revenirea în prima ligă, Dinamo a avut o campanie de transferuri activă. Nouă jucători au semnat, în vreme ce unul, stoperul Ricardo Grigore, a revenit după împrumuturi succesive sezonul trecut. 

„Câinii” nu se opresc, totuși, aici. Mai țintesc un jucător, un fundaș stânga care să-l înlocuiască pe titularul Ionuț Amzăr la nevoie. 

VIDEO. Ovidiu Burcă vrea un fundaș stânga la Dinamo: „Sondăm piața”

>

„Suntem descoperiți cumva pe o singură poziție. Acolo mai sondăm piața și mai căutăm să avem o dublură pe poziția de fundaș stânga. Nu e un secret, am mai spus-o”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, la conferința de presă de astăzi. 

Bursa transferurilor la Dinamo: 

  • Veniri: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilic (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense), Răzvan Began (liber)
  • Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.