Campionate

Leonardo Bonucci a atacat dur Juventus: „M-au umilit, m-au dat afară după 500 de meciuri. Allegri minte”

Leonardo Bonucci / foto: Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 14 septembrie 2023

La 36 de ani, 12 petrecuți la Juventus, Leonardo Bonucci a fost pus pe liber de clubul bianconero. Fundașul central, care a ajuns la Union Berlin, protestează împotriva modului în care torinezii s-au purtat cu el.

Leonardo Bonucci a jucat 12 sezoane la Juventus (2010-2017 și 2018-2023), scurtcircuitate de aventura Milan, jucând 502 meciuri, marcând 37 de goluri și cucerind 17 trofee.

Leonardo Bonucci, obligat să plece de la Juventus

La 36 de ani, campionul european cu squadra azzurra în 2021 a fost obligat să plece de bianconeri, trecut pe tușă de antrenorul Massimiliano Allegri. O legendă pusă pe liber.

Nu a avut altă variantă decât să-și caute altă destinație, un club probabil pentru sfârșitul carierei. Și a găsit Union Berlin, în Bundesliga, unde a semnat pentru un singur sezon, până pe 30 iunie 2024.

Leonardo Bonucci: „S-au răspândit minciuni incredibile”

Acum, înaintea debutului la Union, Bonucci a spus ce avea pe suflet într-un interviu pentru Sportmediaset. Supărare, tristețe, dezamăgire. S-a simțit trădat.

„Am citit și ascultat incredibilele minciuni răspândite despre mine de Juventus, în frunte cu Allegri. Nu e adevărat că mi-au spus în octombrie trecut și în februarie că vor să ne despărțim la finalul stagiunii. Mi-au transmis acest lucru de-abia pe 13 iulie, când directorii Giuntoli și Manna au venit acasă la mine și mi-au comunicat că nu mai sunt membru al echipei”, a declarat fundașul central.

Leonardo Bonucci: „Mi-au spus că prezența mea în vestiar face tot mai mult rău”

Jucătorul cu 121 de selecții și 8 goluri la națională nu a uitat nici că „mi-au explicat că prezența mea în vestiar face tot mai mult rău echipei. M-au dat afară. M-am simțit umilit într-un mod inimaginabil de clubul pentru care am jucat peste 500 de meciuri”.

A încheiat: „Asta mi-au făcut la două luni după ce am anunțat conducerea clubului că sunt gata să rămân ca a cincea sau a șasea variantă în centrul apărării, aproape că i-am rugat, pentru a-i ajuta pe jucătorii tineri”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.