Liga 1

CFR Cluj și-a pierdut golgeterul din sezonul trecut » Transferul a fost anunțat oficial

Janga, în săritură, într-un duel CFR Cluj - FCSB / FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 14 septembrie 2023

CFR Cluj l-a cedat pe Rangelo Janga (31 de ani), atacant din Curacao, la Ihud Bnei Sakhnin, ocupanta locului 7 în prima ligă din Israel.

Rangelo Janga a fost golgeterul lui CFR Cluj în sezonul trecut din Superligă, cu 10 reușite. Vârful din Curacao nu a intrat în planurile lui Andrea Mandorlini, nu a prins lotul pentru niciun meci din actuala stagiune, iar astăzi și-a găsit o nouă echipă.

Janga a plecat de la CFR Cluj 

Conform lui Cristi Balaj, Janga a avut o ofertă importantă din prima ligă a Iranului, dar a ajuns în Israel, la Ihud Bnei Sakhnin, cel mai titrat club de etnie arabă din Israel.

Cluburile CFR 1907 Cluj și Bnei Sakhnin au ajuns la un acord privind transferul atacantului Rangelo Janga la formația din prima ligă din Israel. Venit în Gruia în urmă cu un an, Rangelo a bifat 42 de apariții în tricoul alb-vișiniu și a marcat 11 goluri, primul dintre ele fiind cel care ne-a adus victoria în super-meciul cu Slavia, de la Praga. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!
- Comunicat CFR Cluj

Ihud Bnei Sakhnin are în palmares o Cupă, cucerită în 2004. A revenit pe prima scenă în 2020. Lotul actual este cotat la 4,60 milioane de euro, pregătit de Slobodan Drapic.

Rangelo Janga, foto CFR Cluj

VIDEO. Daniel Bîrligea „Nu mă așteptam să fiu convocat la echipa națională, emoțiile sunt normale”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.