Tenis

Bogdan Stelea, apropiat al Simonei Halep, face afirmații puternice în scandalul de dopaj: „S-au făcut presiuni asupra ei!”

+36 Foto
Fostul internațional Bogdan Stelea (55 de ani) crede că Simona Halep (31 de ani) a fost sabotată de staff-ul ei în cazul de dopaj care i-a atras o suspendare de 4 ani.

Articol de Adrian Jitea  —  Thursday, 14 September 2023

Fostul internațional Bogdan Stelea (55 de ani) crede că Simona Halep (31 de ani) a fost sabotată de staff-ul ei în cazul de dopaj care i-a atras o suspendare de 4 ani. 

Bogdan Stelea și Simona Halep au o relație veche de prietenie. Fostul portar este sigur că dubla campioană de Grand Slam nu s-a dopat intenționat și crede că vina o poartă staff-ul. 

În motivarea suspendării, publicate astăzi de ITIA, se precizează negru pe alb că fizioterapeuta Candice Gohier, care a intrat în staff-ul Simonei în aprilie 2022, luna în care Simona a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, a fost cea care i-a recomandat suplimentul presupus contaminat.

Bogdan Stelea, după suspendarea primită de Simona Halep: „Probabil i-au dat garanții că rezolvă”

„Încă de la început mi-a fost clar că nu a știut ce a luat. Eu nu cred că s-a dopat intenționat. Pentru mine e elocventă prima declarație pe care a dat-o, în momentul în care a zis că s-a simțit trădată.

Declarația respectivă a dat-o la cald. Nu se aștepta sub nicio formă la așa ceva. Aceea a fost declarația care m-a făcut să mă gândesc că nu a știut ce se întâmplă cu ea.

După aceea s-a oprit, pentru că sunt convins că s-au făcut presiuni asupra ei. După cum o cunosc, făcând parte dintr-o echipă, a zis să nu facă anumite lucruri să-i pună într-o lumină proastă.

Cei din staff probabil că i-au dat garanții că o să se rezolve în vreun fel. Eu cred că produsul respectiv a apărut ulterior. L-au găsit ca o scuză pentru ce i-au dat”, a spus Bogdan Stelea la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

VIDEO. În direct la GSP Live, Ilie Năstase a comentat suspendarea Simonei Halep

>

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.