Handbal

Șoc la Rapid! Antrenorul principal a fost concediat » Numele înlocuitorului a fost deja anunțat

Kim Rasmussen e istorie la Rapid / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de Andrei Petrescu  —  joi, 14 septembrie 2023

Echipa de handbal feminin a lui Rapid și-a schimbat antrenorul la scurt timp după începerea sezonului. Rezultatele modeste ale giuleștencelor au provocat o schimbare la vârf, iar danezul Kim Rasmussen a fost „sacrificat”. În locul său, la cârma clubului a fost numit ibericul David Ginesta Montes, unul dintre „secunzii” lui Rasmussen.

Startul de sezon dezamăgitor i-a fost fatal lui Kim Rasmussen.

Campioana din urmă cu două sezoane a pierdut Supercupa în fața lui CSM București, a fost învinsă la debutul în Champions League de Esbjerg, pentru ca „tigroaicele” de la CSM să le mai aplice giuleștencelor o înfrângere și în „Liga Florilor”. Clubul a recurs astfel la o măsură drastică, demiterea antrenorului principal, dar și a unuia dintre colaboratorii acestuia, Bo Rudgaard. 

Noul antrenor al Rapidului, David Ginesta Montes, are 36 de ani, și a făcut parte din staff-ul lui Rasmussen în ultimul sezon. 

Rapid a anunțat despărțirea de Kim Rasmussen

Kim Rasmussen, Bo Rudgaard și CS Rapid au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Le mulțumim lui Kim și lui Bo pentru colaborare și le dorim mult succes în carieră!

Începând de mâine, staff-ul tehnic al echipei va fi format din:

  • David Ginesta Montes - Antrenor principal
  • Florin Ciupitu - Antrenor secund
  • Mehmedalija Mulabdic - Antrenor cu portarii
  • Rareș Fortuneanu - Director tehnic

Toată suflarea rapidistă va fi alături de voi, împreună suntem siguri că vom duce RAPID acolo unde merită, atât în Liga Campionilor cât și în competiția internă!”, se arată în comunicatul emis de CS Rapid. 

După primele trei etape, Rapid ocupă doar locul 8 în campionatul național, la șase puncte distanță de liderul CSM București.

VIDEO Kim Rasmussen, declarații după înfrângerea cu CSM București

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.